Noto oczywiście najpiękniejszy

Oj nie! Jeszcze jak nie!..
Za to właśnie lubię te hybrydy - są niezawodne jeśli chodzi o kwiaty i kwitną już niewielkie rośliny
Piotruś wczoraj skończyłamRejden pisze:Hybryda dzielna, a jaki piękny kwiat pokazała.
To był dobry zakup, mało które mają takie duże kwiaty.
Gymnocalycium musiało pokazać na co je stać, w końcu tanie nie było, a właścicielka musi być zadowolona.
Powodzenia w układaniu płytek, do końca tygodnia może się wyrobisz.
Mati dzięki za trzymanie kciukówabaddon1986 pisze:Gymnocalycium asterium wiedziałem, że donosi pąkiPięknie zakwitło! Na prawdę jest na co popatrzeć
Trzymanie kciuków chociaż raz nie poszło na marne. Za to po prostu uwielbiam gumiaki
U mnie słońca nie ma od co najmniej tygodnia. Na szczęście pąki rosną dzięki temu, że jest całkiem ciepło i widzę, że dużo gymnoli zwiększyło ilość wyprodukowanych zalążków kwiatowych
Gymnocalycium eurypleurum np. z jednego pąka do sześciu
Mam nadzieję, że niedługo mój wątek rozkwitnie i będę mógł Cię zaprosić na rewizytę
Magduś dobrze napisałaś "farciara" tym razem się udało ale nie zawsze tak jestsokolica pisze:Marto, teraz to zazdroszczę Ci podwójnie! Nie dość że Twoje asterium cudne rośliny, takie idealne wręcz, to jeszcze ten bukietNie dość, że prawie bez korzeni, to jeszcze im się chciało kwitnąć bez słońca. Normalnie farciara jesteś
Zuzanko życzę Ci tego co sama sobie życzyszemerald pisze:Rany , żeby moje Gymnocalycium asterium tak zakwitło, wystarczy jeden kwiatek