Karolinko mam białą i różową
Maliola moje sadzone na jesień mają po 3 pąki ,a pozostałe to rosną na tym miejscu od pięciu lat
Anka dzięki za słonko właśnie przed godziną się pokazało i świeci nadal
Lucynko,piękna biała piwonia.Mam chyba taką samą,po 3 latach zakwitła w końcu jednym kwiatkiem.Słoneczko dzisiaj będzie piekne,pewnie zaraz lecisz na działke na leżaczek.
Dziewczyny dziś tylko uporządkowałam dzikie róże na płocie i leniuchowałam. Pół dna na słonku Wczoraj kupiłam na targu krzewuszkę z białymi obrzeżami liści i hortensję limeth..... nie wiem,jak się pisze Ciekawe czy będzie kwitła Jutro jadę na diakonat chrześniaka więc cały dzień nasiadówka pośród duchownych Jak ja to wytrzymam
Marzenko nie mam zdjęć z diakonatu,bo ja nie mogłam robić,ale inni robili to może wysępię Kurczę ile kwiatów dostał mój chrześniak w nie jednej kwiaciarni tyle nie maja
humor mi sie zepsuł,bo złomiarze zajumali płot dzielący moja działkę z sąsiadem i przy okazji podeptali warzywa
Zdjęcia z dzisiejszego dnia
Tereniu cały nie,ale sporą część
Aniu zobaczę na targu jutro ,jakie będą hortensje ,a jak nie to może jakiegoś iglaczka kupie Podoba mi się irga szczepiona na pniu ,ale jeszcze się zastanawiam i klon palmowy śliczny