Mój kawałek marzeń

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Grazka226
1000p
1000p
Od: 12 mar 2012, o 13:45
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Mój kawałek marzeń

Post »

U mnie dziewczynki piękne sloneczko ;:138 ciekawe jak długo ;:224
Aktualny wątek http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 40&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Trzy­maj się z da­la od ludzi, którzy próbują pom­niej­szać Two­je am­bicje. Ma­li ludzie zaw­sze tak ro­bią, a nap­rawdę wiel­cy spra­wiają, że czu­jesz, że i Ty możesz być wielki. Mark Twain
mm-complex
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 sie 2010, o 18:09
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Co masz? A co to jest słoneczko :wink:
U mnie leje od rana a mnie się leje z nosa ,bo poszalałam wczoraj w deszczu w ogrodzie :? A teraz aspiryna i wyrko ;:145
Miłego dnia i korzystaj ze ;:3 póki jest!
;:196
marzenia się spełniają! Dana
Awatar użytkownika
Grazka226
1000p
1000p

Post »

Danusiu dziwne zjawisko to ;:3 o tej porze roku prawda? ;:306 Kurczę mówisz, że poszalałaś wczoraj w ogrodzie- w deszczu ale rozumiem tą desperację, bo ja też próbowałam po pracy ale zwątpiłam i poległam przed TV bom taka śpiąca była i nie do życia :roll: Kuruj sie bo lato czeka ;:306
Aktualny wątek http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 40&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Trzy­maj się z da­la od ludzi, którzy próbują pom­niej­szać Two­je am­bicje. Ma­li ludzie zaw­sze tak ro­bią, a nap­rawdę wiel­cy spra­wiają, że czu­jesz, że i Ty możesz być wielki. Mark Twain
Awatar użytkownika
reniuniek
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 sie 2010, o 08:01

Post »

Witaj Grażynko :wit
U mnie też słońca brak, już od poniedziałku :roll: Rośliny, warzywa i owoce a szczególnie truskawki tak już na nie czekają !!! Zresztą my nie mniej !!! Za chwile będziemy łapać deprechy ;:224
Pomomo niesprzyjajacej aury za oknem, życzę ci miłego dnia ;:168
Mój zielony kwadrat cz.5-aktualna
Zapraszam :-) Renata
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59

Post »

Siąpi mżawka i nic mi się nie chce... a jak u Ciebie, Grażynko? ;:196
Awatar użytkownika
Grazka226
1000p
1000p

Post »

Dzieczyny u mnie też pada, wczoraj była taka burza, że takich efektów dzwiękowych to moje uszy dawno nie słyszały ;:oj Patrzyłam tylko czy nie będę za chwilę miała sosen na ogrodzie :shock: Wyładowania były naprawdę ogromne ;:oj Ogród ma już dość wody i właśnie wczoraj stwierdziłam, ze jak w takim tempie będą rosły moje roślinki to będę miała dużo pracy przy ich przesadzaniu :roll: Wprwadzie założeniem moim było, że przy tarasie chcę mieć busz bo uwielbiam takie klimaty ;:167 ale tylko przy tarasie... :lol: Wczoraj dostałam od kuzynki pięknego kwiatka ale nie wiem jak sie nazywa (przywiozła go z Chorwacji) , bardzo podobny do czosnków tylko w pomarańczowym kolorze a wymagania ma podobne do oleandrów, może wiecie co to za wynalazek?? Będę szukać w necie...
Reniu faktycznie pogoda nie napawająca optymizmem ale depresji mówimy stop! Głowa do góry, przecież to czerwiec i aura musi się poprawić! Miłego dnia Reniu ;:196
Aguś u mnie dokładnie to samo...chociaż u mnie dzisiaj 26 stopni ;:oj Zmykam do Ciebie na fototerapię do kawy ;:196
Awatar użytkownika
Niunia1981
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 sie 2011, o 15:01

Post »

Grażynko u mnie wczoraj przestało padać bardzo szybko ale za to po południu było bardzo zimno i wiało okropnie ;:219 Jak wieczorem podlewałam ciutkę kwiatki na balkonie to aż się dziwiłam jak to możliwe żeby w czerwcu w grubej bluzie z kapturem kwiatki podlewać ;:223
Pozdrawiam, Monika :)
Zielony świat Moniki cz. 9
Awatar użytkownika
aage
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 mar 2008, o 13:01

Post »

U mnie nadal pada :(
Awatar użytkownika
Grazka226
1000p
1000p

Post »

Monia u mnie jest ciepło tylko bardzo burzowo, znowu się na nią zanosi ;:oj Pogoda barowa!
Aguś kiedy to się skończy ;:145 Tak bardzo pragnę posiadówek na tarasie ;:167
Awatar użytkownika
Sosenki4
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2012, o 12:58

Post »

Grażynko, my od 3ch dni palimy w kominku, bo zimno w domu. A co dopiero na tarasie czy w ogrodzie coś robić. Nie dość, ze miesiąc opóźnienia, bo zima się u nas zasiedziała, to teraz 3 tyg wycięte z kalendarza przez deszcz. Ja się poddaję w ogrodzie w tym roku
Awatar użytkownika
Grazka226
1000p
1000p

Post »

Marzenko nie wolno sie poddawać ;:oj przed nami jeszcze całe lato z piękną pogodą ;:196 Nie możesz zmarnować swojego potencjału ;:196
przecież czekaliśmy na ten okres tyle czasu ;:173 buźka ;:168
Awatar użytkownika
aage
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Co to za smuteczki?
;:196
Awatar użytkownika
Grazka226
1000p
1000p

Post »

Aguś Marzenka chce nam się poddać w tym roku w ogrodzie :roll: przecież nie możemy na to pozwolić ;:4 czyż nie??
Awatar użytkownika
aage
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Marzenko ;:168
Pashmina2006
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 kwie 2012, o 18:56

Post »

Witaj Grażynko. Wiem że lubisz burzę więc skoro piszesz że takich efektów Twoje uszy nie słyszały to musiałaś mieć niezły koncert wczoraj. No niestety te pogody to są jakie są ostatnio. Pozostaje nam czekać na lepsze jutro. Weekend też pewnie kiepski będzie. Wstaw zdjęcie swojego nowego kwiatka. Musi wyglądać ciekawie.
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”