Ogród Bożenki - BOżENA1542
- ewkapaw
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 10 sty 2008, o 09:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Bożenko - rabatka jest OK . Panowie wykonali wspaniałą robotę . Teraz może mało kolorów , ale jak piszesz w przyszłym już będzie lepiej , oczywiście teraz też można posadzić kilka kwitnących jednoroczyych i będzie inaczej .
Pozdrawiam EWA
Spis linków
Spis linków
- giga45
- Od: 28 lut 2008, o 12:55
witaj Bożeniu.Świetną rabatke wymyśliłaś. Ja tez robilam w sobotę mini rabate do nowych nabytków. Mam nadzieję, że dobrze sie jeszcze czujesz. Co do datury to nie ma problemu, u mnie jest bo wysiałam zupełnie przypadkiem nie wiedziałam co i juz ma biały pączek na górze. Pozdawiam Cie serdecznie, gratulacje dla M i synka.
Świerk po zabiegu fryzjerskim wygląda ciekawie. 

Mój wąteczek
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=14941" onclick="window.open(this.href);return false;
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=14941" onclick="window.open(this.href);return false;
- kocica
- Od: 22 wrz 2007, o 16:42
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Witam, tworzycie wspólnie (rodzinnie) bardzo ładny ogród:-), a wątek czyta się przemiło. Masz piękne roślinki i mnóstwo zapału do tego aby go ładnie obsadzać.
Będę tu częściej zaglądała i z ciekawością zerkała na nowopowstające rabatki.
Pozdrawiam, Ewa.
Będę tu częściej zaglądała i z ciekawością zerkała na nowopowstające rabatki.
Pozdrawiam, Ewa.
Moje wątki
Pozdrawiam, Ewa.
Pozdrawiam, Ewa.
Wspaniale zrobiłaś rabatę
no i te zapasy na zimę
dalie śliczne ja też je lubię :P obejrzałam stronę z liliami i też coś kupie ładne i nie drogie 

Pozdrawiam - Krystyna
Wiejski ogród - kamixsa
Wiejski ogród - kamixsa
-
- Od: 14 cze 2008, o 21:31
Bardzo dziękuję WSZYSTKIM,którzy mnie odwiedzili.Wszystkie posty pokażę mojemu M,to Go na pewno zmobilizuje do wykonywania moich następnych chciejstw.a w główce mam już następny pomysł na rabatkę 
A teraz pokażę wam co mi się dzisiaj wykluło

Sliczne są te kurczaczki ,prawda?A teraz jeszcze troszkę kwiatków: jeżówka,gazania i coś co myślałam ,że jest bieluniem jednorocznym ,ale okazało się ,że jednak nie,a może ktoś wie ?

Zachęcona waszymi wpisami o gnojówkach też zrobiłam.Mam już dwa wiadra :ze skrzypu i pokrzyw

A teraz pokażę wam co mi się dzisiaj wykluło

Sliczne są te kurczaczki ,prawda?A teraz jeszcze troszkę kwiatków: jeżówka,gazania i coś co myślałam ,że jest bieluniem jednorocznym ,ale okazało się ,że jednak nie,a może ktoś wie ?

Zachęcona waszymi wpisami o gnojówkach też zrobiłam.Mam już dwa wiadra :ze skrzypu i pokrzyw
- coccinella
- 1000p
- Od: 8 kwie 2008, o 12:42
-
- Od: 14 cze 2008, o 21:31