Helen Dzięki .
To po tym deszczyku wszystko tak rośnie Ewuniu Bardzo Ci dziękuję . Złotlin mój też taki marny , kwiatki ma tylko na części gałązek a reszta odbija od ziemi
Witaj Tereniu
No i jak do Ciebie nie zaglądać,kiedy u Ciebie ciąg dalszy mnóstwa fantastycznie kwitnących roślin,czyli ciąg dalszy Twojego baśniowego wprost ogrodu.
Opuszczam go niesamowicie zrelaksowany i zafascynowany również super fotkami-do następnych odwiedzin
Pozdrawiam.
Gosiu Witam
Ty masz chyba inny Śniadek - ale mój też się rozłazi , najpierw zabiegałam o niego i chuchałam , dmuchałam a teraz mam też go wszędzie - ale kwiaty ma cudne Arku Witam
Dziękuję za tyle pochwał aż mi głupio - nie zasługuję na to
Ale cieszę się że Ci się podoba Zapraszam ponownie na relaks
Teresa, jak pięknie u Ciebie. Wszystko kwitnie w dużych grupach. Śliczności.
Jakoś tak szybciej niż u mnie. Tak porównuje to część jeszcze siedzi w pąkach u mnie np goździk kamienny...
a żurawki jakie ładne
Tereniu,powróciłam jeszcze raz do zdjęć ze złotokapem,bajecznie to wygląda.Widziałam w necie takie aleje zobydwu stron chodnika,to musi byc widok na żywo.Ciekawe czy mój namysli się na kwitnienie w przyszłym roku.
Moniko Witam i dziękuję za tak miłe słowa U Ciebie to dopiero ślicznie i wszystko tak dopieszczone - u mnie to galimatias
U mnie też wszytko w pąkach , to tylko niektóre tak się wyrwały Małgosiu Właśnie taką aleję z obydwu stron chodnika kapiącą złotem chciałam stworzyć - czy mi się uda ??? oto jest pytanie
Twój też zakwitnie , mój w ubiegłym roku kwitł dwa razy Jagusiu Dzięki za pozwolenie Lilie te w pąkach już rozkwitły ale deszcz nie pozwolił dzisiaj zrobić zdjęć ( lało jak z cebra ) Ewuniu Te co pokazałam już rozkwitły ale za bardzo lało żeby im zrobić zdjęcia .
Wszystko połamane i wymieszane z błotem : Orliki , Łubiny , dzwonki , bratki , pysznogłówki , nawet róże niektóre .
Ale lilie , piwonie stoją na baczność
Lato u Cb w pełni mnóstwo kwitów itp.
Ogród zadbany do ostatniej kropli aż che się oglądać i przeglądać wątek
Tylko pogoda jest niezbyt za fajna
Miłego wieczoru
Tereniu widzę że nie zalało ci działki - ciesze się
u mnie na tych moich piaskach gdzie nadmiar wody szybko wsiąka teraz stoi w wielkich kałużach wczoraj mieliśmy pięć kilometrów od nas oberwanie chmury co nigdy niem miało tam jeszcze miejsca pozalewało domy, gospodarstwa, zerwało most .
Piotr Witam bardzo serdecznie i cieplutko w moich skromnych progach - zapraszam częściej
He he he - do ostatniej kropli , dobrze powiedziane Leje i leje i nie widać końca
Dziękuję i zapraszam ponownie . Elu Witam
Na pierwszym zdjęciu to kalla Ja już mam dość tych zmokniętych kur Gosiu Gosiu 123A Nic nie piszę o Hortensjach , bo na razie nie ma co pokazywać - jak zakwitną to na pewno się pochwale nie tylko tymi od dzieci
A co ??? nakupiłaś sobie ??? Ula Nie wiem czy nie zalało Po ostatnim gradzie liście - szczególnie te większe wyglądają jak sito , a kwiaty te wyższe połamane i zmieszane z ziemią . Wczoraj uciekaliśmy przed burzą z działki i dojechać do domu było trudno , a kiedy podjechaliśmy pod blok to musieliśmy z 15 min siedzieć i czekać bo drzwi od samochodu nie dało się otworzyć . Nie wiem co tam na działce i aż się boję jechać , trochę przestało padać ale znowu ciemno się robi - będzie lać - dawno go nie było
Na pocieszenie czekam na kuriera z Hortensjami a potem może zajrzę co słychać na działce .