Ogród Marty
Re: Ogród Marty
Popieram poprzednią wypowiedź 

JAK WY ZAPAMIĘTUJECIE TE NAZWY ROŚLIN JA TO NOGA Z TEGO JESTEM, MI TAK UTKWIŁ TEN BORDOWY KOLON Z TA AZALIA ZE CHYBA SAMA SKOMPONUJE TAKIE POŁĄCZENIE U SIEBIE 

Jeśli któregoś dnia ktoś zarzuci Ci, że Twoja praca nie jest profesjonalna, powiedz sobie, że Arkę Noego zbudowali amatorzy a Titanica profesjonaliści...
Jestem Ania Witam serdecznie i zapraszam
- dorcia7
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 13 lip 2011, o 13:58
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
U mnie tylko żółty żarnowiec przetrwał , te kolorowe wymarzły
-
- Od: 22 sty 2013, o 21:52
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witajcie już odpowiadam :
Pacynko wszystko będzie po kolei pokazane ,co do klonów to ani jednego nie okrywam
Marysiu,kupiłam to jako Kalinę sztywnołodygową na targu,a czy tak jest to do końca nie wiem
Gosiu,te żółte Żarnowce przywiozłam ze świętokrzyskiego z lasu tak się rozsiewają ,że są w różnych zakamarkach,raz kupiłam jeden ciemny i też się narozsiewał i mam teraz przeróżne odcienie w każdym miejscu inny,i szaleją sobie w krzaczkach
Ewo -gajowa,Żarnowce świetnie wyglądają w tej różnej zieleni,ale ja z nimi nic nie robię one ta same sobie radzą i same się gdzieś usadawiają,gdzie im lepiej
Renatko,na pewno zrobię zdjęcia bo ja też nigdy nie widziałam jak kwitnie,kolor tych liści widać z daleka,chociaż potem ten bardzo żółty kolor zmienia się jasną zieleń,też pokażę
Pacynko wszystko będzie po kolei pokazane ,co do klonów to ani jednego nie okrywam

Marysiu,kupiłam to jako Kalinę sztywnołodygową na targu,a czy tak jest to do końca nie wiem

Gosiu,te żółte Żarnowce przywiozłam ze świętokrzyskiego z lasu tak się rozsiewają ,że są w różnych zakamarkach,raz kupiłam jeden ciemny i też się narozsiewał i mam teraz przeróżne odcienie w każdym miejscu inny,i szaleją sobie w krzaczkach

Ewo -gajowa,Żarnowce świetnie wyglądają w tej różnej zieleni,ale ja z nimi nic nie robię one ta same sobie radzą i same się gdzieś usadawiają,gdzie im lepiej

Renatko,na pewno zrobię zdjęcia bo ja też nigdy nie widziałam jak kwitnie,kolor tych liści widać z daleka,chociaż potem ten bardzo żółty kolor zmienia się jasną zieleń,też pokażę

- ewamaj66
- Od: 19 lut 2011, o 16:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Żarnowce u mnie regularnie przemarzają, u znajomych w okolicy też, więc się nawet nie oglądam za nimi. Chyba, że w cudzych ogrodach 

-
Ewuniu-rewi,miło mi cię widzieć w ogrodzie
Agnieszko,ogród kwitnie na potęgę więc będą dalsze zdjęcia,zapraszam
Gosiu,czuj się jak u siebie i znowu przyjdź odpocząć

Agnieszko,ogród kwitnie na potęgę więc będą dalsze zdjęcia,zapraszam

Gosiu,czuj się jak u siebie i znowu przyjdź odpocząć

-
Duszyczko,zawsze możesz jakąś kompozycję podpatrzyć i też tak sobie zrobić ,masz łatwiej bo już widzisz jak to w przyszłości będzie wyglądać zaglądnij znowu,zapraszam
Dorciu,Ewciu majowa ,te wszystkie Żarnowce to samosiejki one urosną ,są na chwilę ,usychają, a tymczasem rosną te wysiane i co roku jest więcej odcieni
mile was widzę znowu 

Dorciu,Ewciu majowa ,te wszystkie Żarnowce to samosiejki one urosną ,są na chwilę ,usychają, a tymczasem rosną te wysiane i co roku jest więcej odcieni

Witaj Marto. Piękny ogród!!! Imponująca kolekcja host i azalii - jak z katalogu. Ujęcia ogrodu tez jak z żurnala. Pięknie. A to zdjęcie mnie powaliło:

Pozdrawiam serdecznie i będę Cię odwiedzała.

Pozdrawiam serdecznie i będę Cię odwiedzała.
Pozdrawiam - Dosia
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=67157
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=67157
- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Martuś cudne masz żarnowce
i kalina zachwyca..... w ogóle spacer po Twoim ogródku jest prawdziwą przyjemnością 

-
Witaj Dosiu,miło mi,że do mnie trafiłaś i podobają ci się moje zakątki,są różne wszystko dopiero się zaczyna zapraszam do następnych spacerków

-- 4 cze 2013, o 21:36 --
Witam cię miło Agniesiu,pewnie czytałaś,że te Żarnowce to samosiejki,są jeszcze inne odcienie ale dokwitają dopiero

-- 4 cze 2013, o 21:36 --
Witam cię miło Agniesiu,pewnie czytałaś,że te Żarnowce to samosiejki,są jeszcze inne odcienie ale dokwitają dopiero

Jeśli któregoś dnia ktoś zarzuci Ci, że Twoja praca nie jest profesjonalna, powiedz sobie, że Arkę Noego zbudowali amatorzy a Titanica profesjonaliści...
-
-
Duszyczko,zawsze miło cię widzę