Witajcie w mojej "bajce" no.....w końcu wiosna :)

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
survivor26
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 sty 2012, o 14:23
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Witajcie w mojej "bajce" no.....w końcu wiosna :)

Post »

U mnie już leje, choć zdecydowanie słabiej....jutro ma znowu mocniej :evil: Jest szansa na kawę? Bo swoją oszczędzam na wszelki wypadek, jakby już do żadnego sklepu nie dało się przez zalane drogi dojechac ;:224
Awatar użytkownika
Annes 77
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 6 maja 2008, o 19:11
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Dorotko jestem z kawcią ;:108
Ślimak już zszedł z szyszki? Niech ucieka stąd ;:303
Od rana znowu niebo zachmurzoone ;:222 Co za pogoda....ech...a u Ciebie?
Ocząt nie posiadam,ale na jesieni kupię ,a co:)
Awatar użytkownika
malgocha1960
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 18:15

Post »

Dorotko,zaspałaś czy boso biegasz po ogrodzie i podziwiasz swoje piękne róze?

Obrazek
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 paź 2010, o 00:18

Post »

Kochani...jakas dzsiaj jestem nie ogarnieta... ;:oj latam to tu to tam...wpadnę po przedszkolandii , odzipnac z wami ;:4 co mam pisac kurka...leje no ,teraz chwilowo moze kropi :roll:
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Hej hej ...jestem w juz w domku...myk myk i prawie sucha wróciłam ;:306
Ja cie kręcę...ile bedzie tak siapic nooooo ,wczoraj mimo mżawki polazłam do ogródka poprzesadzac niektóre byli byliny....wróciłam cała mokra...dzisiaj chyba czeka mnie to saamo...bo nie ma co liczyc na zmiane pogody ponoc przez kilka kolejnych dni....o matulu ;:145
Jedyna pociecha ,ze wszystko rosnie i robi sie busz....chwasty naturalnie w tym buszu gnaja jak gupie :roll:

Ide nastawię kawuni ...... i pyknę może jakieś mokre foto ;:306

Marysiu litworówka powiedasz ...hm...ale szkoda mi go podkopywac, duzo tam gotrzeba dodac, tego korzenia,,,, :roll: jak w strone gój jedziemy , to w cholere tego rosnie w rowach ,moze by tak wykopac ...ale on czasem nie chroniony ;:24 Dzisiaj mam deszczowo-mżysty dzień, jak na razie z krótkimi chwilami bez tego mokrego z góry....no dołujaca ta pogoda :roll: Chyba zajme sie czyms w chacie...hm...moze skuję ten tynk czy co ;:306
Majeczka no oczunia w pąkach i reszta też....jedynie Mama mia ma jeden rozkwitły kwiat :wink: Ale wszystkie paki tak mnie ciesza...tylko to czekanie ;:65 ...no do cierpliwych to ja nie należę ;:65
Jagi biere te twoje zyczenia w ciemno ...i niech mi sie stanie według zyczenia mego ;:173 Wiesz ,ze wg prognozy ponad tydzień ma u mnie lac....chyba nie mam wyjscia i trzeba sie brac za remont chaty ...chociazby z nudów ;:219
Effciu no byłam na nogach byłam...ale jakos tak się wlokę jak jakaś niedorajda no....dziękuję ci,że wpadasz , zawsze narobisz trochę szumu w kouhni i szybciej sie zwlekam ;:196
Patuśka no kawunia jest jest, przeca ci mówiłamgdzie masz grzebac w razie co ....Kupiłam w promocji wczoraj moja lubianą...wiec pij ile wlezie...ja nie mam blokady kawowej w takie dni... :uszy
Aneczka oczunia koniecznie kup...to cuda sa nie róże ;:167 Moje maleńkie....ale petroviczoskie ,to licze ,ze się ładnie rozbycza i beda jak cukiereczki w ogrodzie ;:173 Kochana ...co ja mam ci napisac...paaadaaa, leeeje,mżżżżżyyyyy i tak w kółko ;:124
Małgosiu pamietasz ,ze lubie na bosaka po rosie hasać ...no lubie strasznie...tak mam...i w ogóle lubie chodzic na bosaka po ogrodzie....taki dzik ze mnie :) Ale dzisiaj nie brykałam...za zimno i leje ...do kitu z taka pogodą ;:222
Awatar użytkownika
Dana58
200p
200p
Od: 22 lip 2012, o 22:18

Post »

no właśnie.. chwaściory rosną jak burza, prawie nie do opanowania, nasze piwonie w pąkach, jak słonka nie będzie marnie będzie z kwiatami :(
Awatar użytkownika
Annes 77
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Kawka dziś pomoże...szaroburo...ech ;:222
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Aneczka juz pendzem z kawunio ;:65 nieee bez tej czarnej ja dzisiaj lezałabym plackiem na klawiaturze :roll: wyobrażasz sobie ze na Pomorzu i Mazurach jest ładnie....ja nie mogę ;:219
Danuśka no ja właze w rabaty i biorę sie za to dziadostwo ,tylko szkoda ,ze za kazdym razem jestem mokra ;:306 choc w miare jak byliny sie rozbyczaja, chwasty maja coraz mniejsze szanse :uszy

Obrazek

cudowne paczki Pashminy ;:167 cały czas nie mogę uwierzyc ,ze mam te slicznotki :tan

Obrazek

Louis Odier...te pączusie takie sie robią cudne ,że mówie wam ;:173
Awatar użytkownika
Annes 77
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Dorotko piękne pączunie ;:138 Dzięki za aktualne foty ;:215
Pashminki ;:167 LO ma grubaśne pąki i ten kolorek ;:333
Słonko przychodź do Nas ;:303
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Aneczka przez ten deszcz to siedze w chacie i rozmyślam...znalazłam swierk zwisajacy który mnie kiedys zachwyciłw szkółce....Świerk Brewera ...rozmysliwuje sobie nad nim... ;:224
Awatar użytkownika
beata68
1000p
1000p
Od: 13 lut 2011, o 17:15

Post »

Dorcia, Ty masz deszcz, a tu takie skoki cisnienia, że zaraz zwariuję. Piękne te pączki na Pashminie, moja jeszcze nic nie ma. Świerk chcesz sobie zafundować?
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Beti Cisnienie takie mozecie miec...Aga cos pisała,ze burze wam zapowiadaja....trzym sie ;:196 Pashminy mnie obie zachwycaja...bo przeciez nie mogłam wziąc jednej ;:173 moge powiedziec ,ze chwilowo nie pada :uszy Nie nastawiam sie na jakas długa przerwe...idę póki co zdjąć mokre ,zlane na maxa pranie , odwiruje i powieszę w domu ...bo pogoda do kitu... ;:222
nad świerkiem sie zastanawiam, tzn ogólnie nad zdechlakowatymi iglakami ...ale chyba wybiorę The blues ...bo te niebieskie igły mnie powalają i chyba jakiegos jednak wężowego ,ze wzgledu na miejsce ...niestety ,jednego monstruma juz zamówiłam ;:65 jałowiec Horstmann ;:173 ...
JagiS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 kwie 2012, o 14:10

Post »

Tak Cię wzięło na monstra ;:oj. To pewnie przez tę pogodę... Takie u Ciebie wszystko mokre.
Jak wyjdzie słonko, wejdziesz w grzędy i przestaniesz szperać w poszukiwaniu dziwolągów...
One się dość trudno w plenerze komponują ;:218. Taki Horstmann potrafi wyrosnąć na dwumetrową babę jędzę.

Słońca życzę - Jagoda
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

No rzeczywiscie wredna pogoda Jagi to ja tez wyglądam jakis babów Jagów ;:306 ...ale podobaja mi sie one ...baaardzo ;:108 Horstmann strasznie po prostu... ;:303 najwyzej zabiore go na wieś do mamy...tam połacie ziemi są...ale moze go gdzies wcisnę ...myslisz,ze to zły pomysł :roll:On tylko na jakies straszne mokradła sie nadaje ... :roll: Słoneczka nie mam kochana ani na lekarstwo, ale twoje słoneczne zyczenia kolekcjonuje ;:196
Awatar użytkownika
Dobrosia
200p
200p
Od: 1 cze 2013, o 13:58
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Dorotko zajrzałam do Ciebie przez przypadek ale już widzę, że było warto. Napisałaś, że lubisz chodzić po swoim ogrodzie boso. Ja też :tan I też mówię, że taki dzikus ze mnie. Obejrzę sobie Twój kawałek świata ale już czuję, że będzie ciekawie.
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”