różom że już tak ładnie Ci kwitną, nowy nabytek Jacqueline du Pre
piękna, lubię takie pastelowe kolory

Róże u Ciebie świetnie się czują ,wiele zakwita ...Newada owszem ....wczesna róża ,ale Jacqueline du Pre...?
 Róże u Ciebie świetnie się czują ,wiele zakwita ...Newada owszem ....wczesna róża ,ale Jacqueline du Pre...?  U mnie chyba jeszcze nawet pąków nie ma ,ale w cieniu ją posadziłam ,to nie ma co się dziwić...piszę  chyba ,bo nieraz wiele rzeczy mnie zaskakuje idąc długą ścieżyną po ogrodzie...
 U mnie chyba jeszcze nawet pąków nie ma ,ale w cieniu ją posadziłam ,to nie ma co się dziwić...piszę  chyba ,bo nieraz wiele rzeczy mnie zaskakuje idąc długą ścieżyną po ogrodzie...  Na wszystko nie zdążę spojrzeć podczas jednego obchodu...
 Na wszystko nie zdążę spojrzeć podczas jednego obchodu... 

, ale pomaga też klimat ogrodu otoczony tujami.
 , ale pomaga też klimat ogrodu otoczony tujami. 

Bladawce i białe to moje ulubione kolory róż, złapałam się na tym, że tylko takim się przyglądam
 Bladawce i białe to moje ulubione kolory róż, złapałam się na tym, że tylko takim się przyglądam  Przez rozsądek sadzę także ciemnoróżowe czy bordowe, bo już się przekonałam, że same pastelowe są mało widoczne.
 Przez rozsądek sadzę także ciemnoróżowe czy bordowe, bo już się przekonałam, że same pastelowe są mało widoczne.
 nareszcie doczekałaś się kwiatków na Nevadzie.
 nareszcie doczekałaś się kwiatków na Nevadzie.   

.
 . 

iryski piękne, choć bardzo cierpią w tym deszczu ,jak i reszta kwitnących.
 iryski piękne, choć bardzo cierpią w tym deszczu ,jak i reszta kwitnących.  

i masz uprawę współrzędną, to jest wykorzystanie każdego spłachetka.
 i masz uprawę współrzędną, to jest wykorzystanie każdego spłachetka. 

- u mnie pada i pada i pada....żadna różyczka jeszcze nie zakwitła.
 - u mnie pada i pada i pada....żadna różyczka jeszcze nie zakwitła. .
 .

słonecznych fotek.
 słonecznych fotek.