Joluś -dzięki za odwiedzinki Hipeastra nabyłam w tym roku,a właściwie otrzymałam na urodziny,są piękne, takie wielkie ,dwie cebule z ubiegłego roku niestety nie zakwitły
Ale pięknie u Ciebie , taka różnorodność kształtów i barw. Masz tyle cudnych roślin, że trudno je wymienić, ale jednak najbardziej zachwyciły mnie begonie, koleusy , ołownik o pięknym kolorze kwiatów oraz byliny ogrodowe. Jeśli pozwolisz to zajrzę czasem, bo jestem pod wielkim wrażeniem.
Dzięki za odwiedzinki, Medinilla zakwitła u mnie ,mam ją dopiero od wiosny ubiegłego roku,ale jestem tak niesamowicie szczęśliwa,że udało mi się ją przezimować,a to że zakwitła to po prostu brak mi słów
Kilka kolejnych fotek
z tą roślinka mam kłopot,nie wiem co mam z nia począć
był to Skrętnik z jednym liściem,gdy go obciachałam celem rozmnożenia,to on wypuścił ogrom liści,no i powiedzcie co teraz
Witaj, pewnie powtórzę się (po raz kolejny), ale Twoje kompozycje roślinne są zachwycające.Chciałam spytać o nazwę tej http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/6e5 ... 4890d.html roślinki bo ogromnie mi się spodobała, a dotychczas jej nie spotkałam.