Moi zieloni współmieszkańcy - AlfaXIII,cz.2
To widzę nie tylko ja mam problemy z otwieraniem zdjęć? A myślałam, że to coś z kompem. Czyżby fotosik się buntował?
Adamanna... a na fotce jest pszczoła na kwiatku zielistki
Adamanna... a na fotce jest pszczoła na kwiatku zielistki

Jeśli zablokowało się - pchaj na siłę. Jeśli się rozleci, to znaczy, że i tak wymagało wymiany.
moje zielone cz.1 i moje zielone cz.2
Uffff.... naprawdę myślałam, że to mój komp dalej nawala. Na razie poszedł jeden dysk i pamięć. Wiatraczek na karcie graficznej udało się naprawić. Kompik ciągle stoi tak... I czujnie mu sie przyglądam tudzież nasłuchuję.

Na komikach to ja się nie znam i zostawiam to fachowcom ale czajnik naprawiłam sama ;)

Na komikach to ja się nie znam i zostawiam to fachowcom ale czajnik naprawiłam sama ;)

Jeśli zablokowało się - pchaj na siłę. Jeśli się rozleci, to znaczy, że i tak wymagało wymiany.
Ciiiii.... pokazałam mu to 18 lat temu
Przepadło ;)

I twardo wykorzystuję moją... sklerozę

No! Zaraz idę na pocztę

Dzisiaj jedynie dwie. Brak czasu
Ale dobre i tyle
Anoli i Treissi... polujcie na listonosza ;)

No! Zaraz idę na pocztę

Dzisiaj jedynie dwie. Brak czasu

E tam mega. Za to mam kawalątek miejsca na parapecie 
Znaczy miałam... już zagospodarowane

Znaczy miałam... już zagospodarowane

Tylko mu oka nie wydłub ;) Przyda mu się do odczytywania adresów 

- anoli
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 3 lis 2007, o 16:26
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Postaram się, wystrzelać to trzeba te z sortowni. Zmasakrowali mi listeczki fiołków
A hibek od Agi zaginął na dobre
A liczą sobie... Musiałam dziś nadać mgr promotorce - polecony kosztował 10zł do...Warszawy 

Wątki Zapraszam serdecznie Ilona
Hmmm... wysyłałam te paczki jako listy polecone, priorytetowe i zapłaciłam za jedną 5,80 a drugą 9. To zależy od wagi. Skąd Ci się wzięła ta dycha?
- anoli
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 3 lis 2007, o 16:26
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Nadałam też poleconym prio., bo bałabym się inaczej. Może to więcej wagowo było? Zapłaciłam 10,50. (140 stron) - nie wiem ile to waży
- ale drogo, jak na jakość usługi 

Wątki Zapraszam serdecznie Ilona