. Mam nadzieje, że coś z tego będzie
 . Mam nadzieje, że coś z tego będzie   . pozdrawiam
 . pozdrawiam  

. Mam nadzieje, że coś z tego będzie
 . Mam nadzieje, że coś z tego będzie   . pozdrawiam
 . pozdrawiam  

.
  .

stawiasz na tarasie i sama rośnie
  stawiasz na tarasie i sama rośnie   tylko trzeba od czasu do czasu nawozem podlać. Zimowanie ... to jest trudne i nie zawsze wychodzi
  tylko trzeba od czasu do czasu nawozem podlać. Zimowanie ... to jest trudne i nie zawsze wychodzi   . Pozdrawiam
  . Pozdrawiam  

Ale i tak ją lubie
  Ale i tak ją lubie  

Też planuję zakup, już nawet mam wypatrzoną.Na początek czerwona:)Tu u mnie sprzedają po 15 zł całkiem ładne i całkiem spore:)
  Też planuję zakup, już nawet mam wypatrzoną.Na początek czerwona:)Tu u mnie sprzedają po 15 zł całkiem ładne i całkiem spore:)
 powiedz mi czy wystawiałaś już je na dwór ? ( uważaj z tym bo jeżeli nie wystawiałaś i teraz wystawisz  to słońce może ci je spalić
 powiedz mi czy wystawiałaś już je na dwór ? ( uważaj z tym bo jeżeli nie wystawiałaś i teraz wystawisz  to słońce może ci je spalić   ) Moim zdaniem powinny zakwitnąć
 ) Moim zdaniem powinny zakwitnąć   choć nie miałem
  choć nie miałem  Życzę, żeby Ci pięknie kwitły
  Życzę, żeby Ci pięknie kwitły  

zdjęcie później
 zdjęcie później  

Zrobiłem sobie małą przerwę od forum, ale nie od moich roślinek
  Zrobiłem sobie małą przerwę od forum, ale nie od moich roślinek   . Bardzo się cieszę, żę udało wam się zdobyć sundaville
  . Bardzo się cieszę, żę udało wam się zdobyć sundaville   widze, że wszyscy macie czerwone
  widze, że wszyscy macie czerwone   . Niech wam kwitną i rosną jak szalone
  . Niech wam kwitną i rosną jak szalone   .
  . 

[/url]
[/url]