Co to za powojnik tak ładnie się pnie po pergoli?
Aniu jak już kiedyś pisałam nie mam pamięci do nazw, wiem tyle że to biedronkowy powojnik.Jest niesamowity mam go rok a tak ładnie już się rozrusł i nawet wysokich podpór nie potrzebuje bo pnie się po starej śliwce , mam gdzieś napisane jego nazwe ale przez małe przemeblowanie pokoju nie wiem gdzie to mam .Jak znajde to napisze-nie gniewaj się.Annes 77 pisze:Ale pyszne kanapki mniam i własne warzywka![]()
Co to za powojnik tak ładnie się pnie po pergoli?
Dziękuję, nie sądziłam że moja cegła tak szybko się zarośnie ,teraz jest lepszy efekt niż na początkubozunia pisze:Ale smakowicie u Ciebie! Mniam! Brawo za pomysłowość i kreatywny recyklingTe rojniczki w cegle -rewelacja! A jak w temacie studiów? Już coś wybrałaś? Te dwa kierunki - fotografia i architektura krajobrazu są świetne! Można je zresztą łączyć. Ważne, żebyś uczyła się tego, co kochasz i oby przyniosło to kiedyś pieniądze, bo wiem z doświadczenia, że samą pasją człowiek nie żyje... Trzeba też czasem lodówkę uzupełnić
W Poznaniu jest Architektura Krajobrazu i Ogrodnictwo na Uniwersytecie Przyrodniczym. Polecam! Nie bój się oddalać od domu, ja studiowałam 600 km od domu i dałam radę
amatorka015 pisze:Witajcie kochaniDziękuję Wam za życzenia, było fantastycznie, ślub odbył sie w małej kapliczce w miejscowości struga -mój brat w mundurze wojskowym bratowa w pięknej białej sukni ..Wesele odbyło się w pałacu w tej samej miejscowości, z hotelu mieliśmy piękne widoki..po prostu nie zapomniane chwile
![]()
![]()
![]()
Na zdj z ogródka musicie poczekać , bo nie miałam kiedy ich zrobić , szykowałam rabatkę na tulipany