Teraz tylko musze gdzieś "upolować " sandaville

Mam jeszcze pytanie czy kolor kwiatów oznacza , że każda odmiana kolorystyczna ma swoja nazwę ?
(chyba zrozumiałeś o co pytam?
 )
 )

)
 )
 . Po prostu w sprzedaży zazwyczaj nie podaje się nazwy odmiany tylko np. Sundavilla czerwona/sundavilla biała itd.  . Samej czerwonej jest wiele odmian (różnią się odcieniem koloru) , tak samo jak różowej i każda z nich ma oczywiście  inną nazwe odmiany. Np. w tym roku mam jaśniutki róż, a obok stoi sundavilla o nieco innym odcieniu i zapewne są to dwie różne odmiany.
 . Po prostu w sprzedaży zazwyczaj nie podaje się nazwy odmiany tylko np. Sundavilla czerwona/sundavilla biała itd.  . Samej czerwonej jest wiele odmian (różnią się odcieniem koloru) , tak samo jak różowej i każda z nich ma oczywiście  inną nazwe odmiany. Np. w tym roku mam jaśniutki róż, a obok stoi sundavilla o nieco innym odcieniu i zapewne są to dwie różne odmiany. 

Życzę Tobie i innym, żeby wasze sundaville pięknie kwitły i szybko rosły . Pozdrawiam
  Życzę Tobie i innym, żeby wasze sundaville pięknie kwitły i szybko rosły . Pozdrawiam  

to brzmi jak z jakiejś bajki o Czarodzieju - skąd wyczarowałeś te różową? DZiś w L Merlin były czerwone - 50 dych kosztowały - oszaleli chyba - nie kupiłam
  to brzmi jak z jakiejś bajki o Czarodzieju - skąd wyczarowałeś te różową? DZiś w L Merlin były czerwone - 50 dych kosztowały - oszaleli chyba - nie kupiłam   - skąd różowa? gdzie kupiłeś?
 - skąd różowa? gdzie kupiłeś?

W OBI masz je od 11.99 zl do 19,99 zl  . A zółtą za 76 zl
 W OBI masz je od 11.99 zl do 19,99 zl  . A zółtą za 76 zl  .
  .
 . TRZYMAJCIE KCIUKI
 . TRZYMAJCIE KCIUKI 

. Czynników może być wiele. Mogłaś np. przesuszyć korzenie, lub roslina zimowała w zbyt zimnym miejscu itd. mogę wymieniać i wymieniać
  . Czynników może być wiele. Mogłaś np. przesuszyć korzenie, lub roslina zimowała w zbyt zimnym miejscu itd. mogę wymieniać i wymieniać   . Zimowanie można porównać do gry w ruletkę - nie zawsze da się wygrać i to chyba jedyny minus w hodowli sundavilli
 . Zimowanie można porównać do gry w ruletkę - nie zawsze da się wygrać i to chyba jedyny minus w hodowli sundavilli   .
 .

. I będę zaszczycony jeśli będziesz odwiedzać mój wątek. Zachęcam Ciebie (i innych) do dodawania swoich zdjęć sundavilli. Trzymaj się ciepło
 . I będę zaszczycony jeśli będziesz odwiedzać mój wątek. Zachęcam Ciebie (i innych) do dodawania swoich zdjęć sundavilli. Trzymaj się ciepło  

. Powiedz co konkretnie ukorzeniałaś i w czym (w wodzie, czy w ziemi). Dodawałaś ukorzeniacza (ja do swoich tak) ? A i czy zimowały Ci z listkami ?
 . Powiedz co konkretnie ukorzeniałaś i w czym (w wodzie, czy w ziemi). Dodawałaś ukorzeniacza (ja do swoich tak) ? A i czy zimowały Ci z listkami ?