Alinko najbardziej pasowała by mi niedziela za tydzień chyba wtedy nasz wolne? niestety pod igiełkę nie mam czym pojechać, a chętnie bym się wybrał pooglądać i wszystkich Wrocławiaków poznać, ale niestety nie ma z kim się zabrać. Cóż pozostanie mi tylko oglądanie zdjęć a ty Alinko wybierasz się pod Igiełkę?
Aniu nie bój się ognisko jak zawsze odbędzie się na boisku w mojej wiosce
Przemku jadę ze siostrą ale po pracy w sobotę .Przemku może na na następną sobotę będę miała wolne 25 maj lub nastęną bo niedziela odpada bo zawsze gdzieś jadę z dzieciakami lub ktoś wpadnie.Aniu też zapraszam.
Alinko mi najbardziej pasuje za tydzień w sobotę jeśli tak w tym tygodniu moja siostrzenica ma komunię, więc widzimy się za tydzień w sobotę tak? oczywiście, jak nie będzie padać
Alinko wybacz, że mnie nie było na spotkaniu, ale miałem tyle spraw, że nawet pamiętając nie mogłem się do ciebie wybrać mam nadzieje, że mi to wybaczysz a jutro jesteś w domu? mogę podjechać jakby nie padało
Piękne kwiatuszki
Pozdrawiam
Alinko prawda nie mamy za dużo szczęścia odnośnie pogody może za tydzień będzie lepiej. Nie musi grzać, jak w Egipcie, wystarczy, żeby było jakieś 15 st. i nie padał deszcz to wtedy możesz się mnie spodziewać
No to mamy naprawdę pecha z tym spotkaniem
Ja już raz przerobiłem tą historię z Anią jak mieliśmy się spotkać jesienią, to spotkaliśmy się dopiero wiosną