Bool
Faktycznie podobna bardzo możliwe że to ona dzięki za wskazówkębool pisze:Roślina bez nazwy jest podobna do Euphorbia mammillaris, może to ona?

Przemek_pc
Dobrze wiedziec u mnie sulki często zasuszają pąkiprzemek_pc pisze:To jest jedyna sulka z tych które posiadam, która co roku kwitnie bezproblemowo i jeszcze nigdy - w odróżnieniu od pozostałych - nie zasuszyła ani jednego pąka.

Zgadza się mogła by byc posadzona trochę głębiej ale miała dośc długi korzeń a nie chciałem sadzic do większej doniczki bo roślina jest mała a to słabo wygląda mała roślina duża doniczka. Nic jej raczej nie będzie jak sądziszprzemek_pc pisze:No i tak wygląda, że trochę za płytko ją posadziłeś.

Dziękujeprzemek_pc pisze:Poza tymFajne masz rośliny.

Tak teraz patrze że ten pąk nie wygląda najlepiej chyba trudy podróży zrobiły swoje

Inez
Nie wiedziałem że jest trujące stoi w kuchni przy lodówceInez pisze:Uważaj na nią, bo jej mleczko jest trujące, trzeba ją zabezpieczyć przed dostępem zwierząt lub dzieci jeśli posiadasz takowy przybytek

Właśnie nie wiedziałem jak byś znała jeszcze jakieś inne ciekawostki wal śmiałoInez pisze:Może o tym wszystkim wiesz a ja wyjdę na "najmądrzęjdszą"ale przypomnieć nie zaszkodzi.