Moje małe królestwo - piku
- piku
- Przyjaciel Forum
- Od: 12 lip 2007, o 13:20
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Aniu, Ewo-warkoczyk fuksji zrobiłam sama, ma już chyba cztery lata, podobny zrobiłam mirtowi, ale splotłam zbyt ciasno i teraz zrobił się już jeden pień
Grażynko- czyżbyś posądzała mnie o lenistwo?, przecież widzisz, że leżaczek jest pusty
No to na pocieszenie trochę kwiecia
Latria

Rutbekia

Budleja

Pięciornik nepalski z lawendą

Szkarłatka

Dzwonek

Grażynko- czyżbyś posądzała mnie o lenistwo?, przecież widzisz, że leżaczek jest pusty

No to na pocieszenie trochę kwiecia

Latria

Rutbekia

Budleja

Pięciornik nepalski z lawendą

Szkarłatka

Dzwonek

- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Pikuniu kochana nie posądzam Cię o lenistwo, ale o należny Ci wypoczynek. Ogród jest tak dopieszczony, że teraz nic innego jak tylko leżaczek, słoneczko, jakieś dodatki i pełny relaks.
O to mi chodziło.

O to mi chodziło.

Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
To przecież w niczym nie umniejsza uroku i wartości twojego ogródka - a jest napradę piękny. 

Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- empuza
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 4 cze 2007, o 09:30
Wiesiu
dawno u ciebie nie byłam
a teraz wybałuszam oczyska.
U ciebie zawsze jest pięknie ale te tawułki,żurawki i hortensje są prześlicznie. Bardzo ładnie kwitnie Ci liatra, u mnie dopiero zbiera się do kwitnięcia.
Miłego dnia.

U ciebie zawsze jest pięknie ale te tawułki,żurawki i hortensje są prześlicznie. Bardzo ładnie kwitnie Ci liatra, u mnie dopiero zbiera się do kwitnięcia.
Miłego dnia.
"Gdy w jednym domu światło gaśnie i ogród przestaje żyć, w drugim rodzi się nowe życie."
Empuzka i jej ROD-wy świat-rok 2012
Empuzka i jej ROD-wy świat-rok 2012
- piku
- Przyjaciel Forum
- Od: 12 lip 2007, o 13:20
Z radością witam kolejnych gości w moim ogródku
Dorotko, jak się cieszę, że mam baczne oko w Swoim ogródku, a ja myślałam, że to tylko kawałek drewnianego ozdobnika
,
Agnieszko- wygląda na to, że u Ciebie lato przyszło trochę później
A dzisiaj mam małe pytanie, ponieważ mam nową nieznajomą w swoim ogródku. Kupiłam trzy cebule eukomis do doniczkowej kompozycji, a jedna z nich pomieszała mi trochę szyki, ale wcale się nie złoszczę, a jest bardzo ładna :P

Tylko nie wiem jak się nazywa, a chętnie kupiłabym więcej

Dorotko, jak się cieszę, że mam baczne oko w Swoim ogródku, a ja myślałam, że to tylko kawałek drewnianego ozdobnika

Agnieszko- wygląda na to, że u Ciebie lato przyszło trochę później

A dzisiaj mam małe pytanie, ponieważ mam nową nieznajomą w swoim ogródku. Kupiłam trzy cebule eukomis do doniczkowej kompozycji, a jedna z nich pomieszała mi trochę szyki, ale wcale się nie złoszczę, a jest bardzo ładna :P

Tylko nie wiem jak się nazywa, a chętnie kupiłabym więcej

- kocica
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 22 wrz 2007, o 16:42
- Kontakt:
Witaj piku, wracam do Twojego ogródka co jakiś czas bo jest na co popatrzeć. Piękne kompozycje roślinne, piękne zestawienia kamieni, konarów i roślin. Cudne pojemniki wypełnione ładnie dobranymi roślinami. Jak dla mnie ogród, z którego można czerpać pomysły i zgapiać za przyzwoleniem właścicielki
, zresztą i tak nie ma możliwości aby zgapiacz dorównał oryginałowi....
Pozdrawiam, Ewa.

Pozdrawiam, Ewa.
Moje wątki
Pozdrawiam, Ewa.
Pozdrawiam, Ewa.
-
- 500p
- Od: 23 mar 2007, o 17:37