Grażynko!/ gracha/...dziękuję za miłe słowa , a iryski będziesz miała ...
Ewo!/ rewi/....w stawie spore ławice karasi pływają...pozdrawiam
Renatko1962...bardzo proszę, zagladaj kiedy tylko masz ochotę...
Będę czekała z ciachem i kawką...
Pozdrawiam
Ewuniu!/ Ewa _rozalka/
po pracowitym dniu w ogrodzie, jeśli tylko pogoda sprzyja ...uwielbiam siedzieć na pomoście i wpatrywać się w lustro wody...lub ścianę zieleni...
Pozdrawiam cieplutko
Jadziu!/ e-babcia/...naturalistyczne klimaty, to jest to ,co lubię
Pozdrawiam
Aniu!..../sweety/...uwielbiam wolny czas spędzać w ogrodzie...ale lubię też podróżowanie.... przyczepą campingową, niezależna, niczym nie ograniczona ...
Andrzeju!...nie, nie zmokłam...bezdeszczowo dobrnęliśmy do końca procesji.
Dopiero po powrocie do domu , zjedzeniu obiadu ...solidnie lunęło / ok. 13:00/ ....
Po południu miał być grill w ogrodzie, ale przez ten nieustanny deszcz...była drzemka poobiednia
Pada z rózną intensywnością cały czas...a do tego zerwał się przed chwilą okropny wiatr.
Kasieńko!.../ kasia_rom/...do tej świetności jeszcze długa droga , dużo trzeba włożyć pracy.Mimo wszystko dziękuję za miłe , budujące słowa....mobilizujące do dalszej pracy.
W oczku, które jesienią zsypałam ...posadziłam hortensje bukietowe i 6 jakichś róż/ nie jestem jeszcze różano zakręcona/ choć w kazdym roku po kilka ich sadziłam i po kilka traciłam...albo zmarzly, albo nornice rozprawiły się z nimi.
Pozdrawiam cieplutko
Misiu!...dziękuję, ja tez o Tobie pamiętam.
koniecznie musimy wpuścić szczupaczka , aby dokonał selekcji karasi....jest ich mnóstwo...ale małe.
Amury/2szt/ tez muszą być ...aby czyściły staw ze zbędnej roslinności np. panoszącej się trzciny...
Był szczupak i amury...ale dwa czy trzy lata temu zakończyli 'zywota" podczas zimy/ mimo przerębli/...czas mija a nowych jak nie ma tak nie ma.
Słyszę tylko że , trzeba...