Witajcie w mojej "bajce" no.....w końcu wiosna :)

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Witajcie w mojej "bajce" no.....w końcu wiosna :)

Post »

Keetee pisze:Dziewczyny....ale pieknie, wszamałam sobie na luzaczku sniadanko w ogródku i robie kawusie drugą...zarz podam :heja
Dorotko normalnie Ci zazdroszczę 8-) :lol: ja jakoś nie mogę się wygrzebać z domku, mimo, że piękna pogoda....... i śniadanko też jeszcze nie zjedzone :roll: :lol: Chyba moją maturzystkę ściągnę z wyrka i pójdziemy na taras Twoim ptrzykładem zjeść śniadanko ;:224
tade k
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 5 lis 2010, o 20:56
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Doti, u mnie ''okejos'' z pogodą. Wietrznie , ale ciepło i nie dawał się wicher we znaki. Rano to i mnie chce się skakać , teraz na oczy nie widzę. Jutro święto , trochę oddechu. ;:215
Awatar użytkownika
magenta
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 mar 2010, o 19:18
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kontakt:

Post »

Witaj Dorotko, wszyscy mamy już dośc zimnicy i deszczu. Ja się dzisiaj tak cieszyłam, że zaczyna przesychac , a tu znowy po całym dniu słońca , burza dla odmiany....bleee
Ale widok zaczynających kwitnienie podnosi na duchu - śliczne i ten mak!!! Jaki ma kolor?
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

Dorotko co ta ładna pogoda z nami robi ...cały dzień w ogrodzie i rąk, nóg nie czuję za to łeb ze zmęczenia boli :oops:
Awatar użytkownika
ewa w
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 sty 2012, o 14:01

Post »

Różyczka już ma oczko uchylone :wink: u mnie na razie kwitnie rugosa tylko :wink:
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 paź 2010, o 00:18

Post »

Witajcie kochani :wit No nie niebo całe usłane chmurami...mam nadzieje,ze to przewieje....bo popołudniu may wyjscie na koncert no :roll:
Tymczasem chlusniem kawusi co ;:109 Ja muszę bo i sie jakos strasznie ziewa....

Jagi...jak nie skakac do góry jak słońce w końcu zaswieciło lampę wczoraj ;:138 kawkę z rana leje rzecz to oczywista ...przysiadz sie kochana ;:304 Giardina...moje marzonko,oby ładnie rosła to bedzie sie czym chwalić
Aga...uwielbiam jesć w ogrodzie..pis w ogrodzie...spac w ogrodzie...o własnie muszę kupic hamaczek nowy ...bo stary wyautowałam ;:224
Tadziu no...odetchniesz dzisiaj j...tego ci zyczę, ja tez mam takowe plany oby tylko pogoda dopisała :uszy
Kasia jak mi sie chce słońca...matko jedyna....maczek nie wiem jaki bedzie , jakis dwukolorowy,albo postrzepiony, bo takie wybierałam...ale znacznika niet :wink: Byłam dzisiaj u ciebie,...ale masz slicznie ;:173
Marysiu...ty nie przeginaj z ta robota tak ....kto to widział ;:168 dzisiaj sie wezme za chwasciory...ale wyrosły okazy ;:185
Ewcia ie moge sie doczekac na rózyczki...tuptam przy nich , przebieram nogami...a one zmarzniete nie chca sie jeszcze otwierać ...ALE JUZ NIEDŁUGO :tan Hej jakie ty ostatnio piekne zakupy poczyniłas ;:224 te drzewiaste ;:19
Awatar użytkownika
beata68
1000p
1000p
Od: 13 lut 2011, o 17:15

Post »

Kawy, jak najbardziej. U mnie słoneczko, biorę się za siebie i spadam na działkę, mam dziś gości. Narobiłam pyszności na grilla i to musi być udany dzień. :D
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

O ja cie Beti...marynują sie pysznotki na grilla.... ;:oj narobiłas mi smaczka ;:306 fajnie ze jeestes , mam z kim kawusie chlusnac ;:196 Musi i u mnie sie wypogodzic....no musi 8-)
Awatar użytkownika
beata68
1000p
1000p
Od: 13 lut 2011, o 17:15

Post »

Wypogodzi się,mówię Ci taka burza była u nas wieczorem, że aż się wystraszyłam,a dziś ;:3 . Cieszę się, jak dziecko..... goście będą i prezenty. :D
Awatar użytkownika
majka411
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 sie 2009, o 18:55

Post »

Ja też z kawusią..... :D
Beatka jak prezenty, to co to za święto ;:oj
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Nooo z tymi prezentami to i mi sie zachciało Majeczka :wink: Ale ja to chyba nie mam szansów na jakiego prezenta :roll:
Beti ciesze sie ,ze taki piekny dzień przed tobą ;:196 Prosze o foteczki of kors :uszy
Awatar użytkownika
sweety
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 mar 2012, o 09:37

Post »

Wypogodzi się? U mnie znowu leje jak z cebra... Niedługo wszystko zgnije od tego deszczu :evil: U mnie pada 3 tydzień, a przerwy było tylko półtora dnia.
Kawa się dla mnie znajdzie?
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

No co ty Aneczka ;:202 tak leje...nosz kurka no...ja mam wyjscie po południu no ;:223 Kawunia raz proszę ;:196
pst...u mnie na razzie bezdeszczowo...to moze nie będę psioczyc , bo jeszcze podpadne i mi chlusnie :uszy
Wróciłam sobie dzisiaj do ogrodu prof.Bralczyka....lubie to miejsce i ci ludzie tacy sympatyczni :wink: https://www.google.pl/url?sa=t&rct=j&q= ... 7BJPEdMI1Q
Awatar użytkownika
survivor26
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 sty 2012, o 14:23

Post »

U nas mokro, ale jeszcze nie pada...moze sobie padać, bo glina jeszcze nadal suchawa...także potencjalne słonce odsyłam w Beskid, a biorę cały deszcz...wraz z torbą granulek slimakobójczych :wink:
I ja poproszę kawusię poranną, bo się trzeba do robót różnych brać, a się nie chce...
Awatar użytkownika
E@K66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 gru 2008, o 11:54

Post »

Dorotko byłam wczoraj na działce ale tylko na chwilkę bo sąsiad miał naostrzyć mi siekierę i czekałam aż mi ją przywiezie.Poszłam zobaczyć bodziszek od ciebie.Nie moglam uwierzyć jak go zobaczyłam dziś zrobię fotkę i zobaczysz jaki wielkolud z niego ;:138
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”