Dorciu - Dziękuje oj jego wystrój zmieni się bardzo często - lubię zmiany
Jacku - Kącik truskawkowy ten już 2 letni jest jeszcze jedno miejsce ale z roczniakami jak pozwoli pogoda dodam zdjęcia
Beatko - Oj tak wpadłam , a raczej troszkę zaraziłam od teściowej , zawsze lubiłam kwiatki i fajne aranżacje na początku zawaliłam kwiatkami dom , 60 sztuk ale stwierdziłam że co za dużo to nie zdrowo , więc nastąpiła selekcja ogromna . I stwierdziłam że wygodniej jest mieć zawalony ogródek niż mieszkanie i tak teraz jest w domku ostały się wybrane fajniejsze okazy które fajnie pasują do wnętrza . Za to ogródeczek się zapełnia , trawki sukcesywnie mniej a roślinek więcej z tym że jeśli już coś kupuje to jest to wcześniej przemyślana sprawa

choć przyznam się że już bym parę rzeczy zmieniła .
Lucy - Fajnie że ci się podoba a co do marzeń spełniają się , uwierz w to a się przekonasz . Tak fuksja jest szczepiona na pniu zimą do domku i na drugi rok znowu będzie . Tulipanki - tak to ICE CREM moje długo wyczekiwane jesienią cebulki dostałam od męża i bardzo na nie czekałam.
Alicjo - imienniczko mojej córeczki nornice to przekleństwo , na szczęście póki co u mnie nie ma i całe szczęście szkoda tych 200 tulisi ale by pięknie wyglądały
Na resztę postów odpowiem jak czas pozwoli ale zrobię to na pewno