Grażynko - Tak tak tu się skończy a już inne miejsce woła

zwłaszcza warzywnik który jest po prostu bezlitosny pod tym względem , co roku wkopujemy cały kompost jaki wyprodukujemy warzywka ładnie rosną , ale zielsko chyba jeszcze bardziej
Bogusiu - Fajnie że ci się podoba tulipanki już niestety przekwitają , jeszcze kilka się ostało ale to już końcówka teraz z utęsknieniem czekam na lilie. Córeczka już w fantastycznej formie nie myślałam że tak super to zniesie dzielnie się trzymała i już nawet chodzi do szkoły . Teściowa to dopiero lubi grzebać w ziemi

ja przy niej to pikuś a u niej to dopiero jest co oglądać

Pozdrawiam
Niestety ostatnio trochę nieobecności brak czasu praca którą na szczęście mogę wykonywać w domku ale zajmuje sporo czasu i nawet w niedziele i święta nie mam wolnego

dzieciaczki które już troszkę podrosły ale nadal potrzebują dużo uwagi i czasu , no i oczywiście dom czyli zakupy , obiady i porządki i czas na działce , czas przyjemny ale wszystko razem trzeba pogodzić na szczęście się to jakoś udaje . Ale forum zaniedbałam
Niestety nie mogę dodać zdjęć gdyż baterie do aparatu strajkują ale spróbuje jutro zrobić kilka zdjęć bo troszkę chciała bym pokazać .
Pozdrawiam Gosia