Moje storczykowo - Jeanne
- Jeanne
- 1000p
- Od: 21 gru 2007, o 16:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Aniu, drzewko stanęło na wannie tylko do zdjęcia
bo na parapecie kiepsko było cokolwiek widać. Póki pączki się nie rozwiną zostanie na parapecie (to okno wschodnie, ma do towarzystwa sabotki
), potem powędruje prawdopodobnie na stół do pokoju.
W mojej łazience w ciągu dnia nie jest zbyt jasno mimo że okno mam duże, ale cały czas zaciągnięta jest roleta taka drewniana, storczyki stoją między nią a szybą, okno uchylone więc powietrza pod dostatkiem, i od czasu do czasu podnoszę roletę. Na więcej sobie pozwolić nie mogę bo mam blisko sąsiadów i przysłowiowo "zaglądamy sobie w okna"

W mojej łazience w ciągu dnia nie jest zbyt jasno mimo że okno mam duże, ale cały czas zaciągnięta jest roleta taka drewniana, storczyki stoją między nią a szybą, okno uchylone więc powietrza pod dostatkiem, i od czasu do czasu podnoszę roletę. Na więcej sobie pozwolić nie mogę bo mam blisko sąsiadów i przysłowiowo "zaglądamy sobie w okna"

Pozdrawiam, Asia
Moje storczyki
Moje storczyki
- Jeanne
- 1000p
Witajcie :P
Fotorelacja z rozwoju "drzewkowego: pączka:

Wyjechałam na weekend, był rozwinięty jeden kwiat. Dziś wracam a tu niespodzianka - kolejne 2 się rozwinęły

Fotorelacja z rozwoju "drzewkowego: pączka:

Wyjechałam na weekend, był rozwinięty jeden kwiat. Dziś wracam a tu niespodzianka - kolejne 2 się rozwinęły

Pozdrawiam, Asia
Moje storczyki
Moje storczyki
- Jeanne
- 1000p
Dziękuję Orionko
jak rozwinie wszystkie kwiaty to oczywiście będą nowe fotki 8)

jak rozwinie wszystkie kwiaty to oczywiście będą nowe fotki 8)
Pozdrawiam, Asia
Moje storczyki
Moje storczyki
- platynka80
- 500p
- Od: 8 cze 2008, o 22:32
- Jeanne
- 1000p
Platynko, skądś znam to uczucie niestety
ale Twoja kolekcja i tak jest znacznie pokaźniejsza od mojej, ja mam tylko 11 sztuk
Soniu, ja niestety całkiem nowym własnym pędem jeszcze się pochwalić nie mogę, do tej pory puszczały mi tylko z uśpionych oczek lub przedłużenie starego pędu

Soniu, ja niestety całkiem nowym własnym pędem jeszcze się pochwalić nie mogę, do tej pory puszczały mi tylko z uśpionych oczek lub przedłużenie starego pędu

Pozdrawiam, Asia
Moje storczyki
Moje storczyki
- platynka80
- 500p
- Jeanne
- 1000p
Nowy pęd który, można powiedzieć, wyrósł u mnie mam tylko na mojej "mućce" ale jak ją kupiłam to ten pęd miał może ze 2 cm długości
a wydłużył się i zakwitł u mnie więc to taka połowa sukcesu 

Pozdrawiam, Asia
Moje storczyki
Moje storczyki
- platynka80
- 500p