Obie mini prześliczne

Ja na takie w Tesco nie trafiłam

Gratuluję udanych zakupów

To chyba wszystkie tam trafiły zamiast do różnychCallanthe pisze:Magdzia - ja do mojego Tesco pojechałam na drugi koniec miasta i szczerze mówiąc były 4 palety, Philadelphiopodobne, SogoVivienopodobne, białe i takie żółte z różowym środkiem. Jedna biała mi się tak podobała...Ale stwierdziłam, że 3 to przesada i białego z żółtym już mam, a nawet 2
DziękujęKarnova pisze:Zgadzam się z przedmówczyniami ta "philadelphiopodobna" jet ślicznaTa druga oczywiście też ładna. Bardzo fajne osłonki i fajnie wyglądają wszystkie razem
Polecam mini, są uroczeDufin pisze:Mini przesłodkie, chyba następnym razem gdy będę chciała kupić sobie storczyka to będę szukać miniMi się natomiast bardziej podoba ta jagodowa, może dlatego, ze mama mi takiego falka ostatnio przyniosła, ale nie umiałam oddać jego koloru telefonem komórkowym
Ty uchwyciłaś go idealnie
SogoVivienopodobną wzięła moja koleżanka, bo chyba zaraziłam ją miłością do tych kwiatówMagdzia pisze:![]()
To chyba wszystkie tam trafiły zamiast do różnychU mnie były tylko SogoVivienopodobne, białe i fioletowe
Nie, nie bywam na WGRO, bo nie mam tam karty wjazdowej, która tam jest chyba wymagana (i dostępna dla ludzi, którzy mają jakąś działalność związaną z roślinami). Dawno za to nie byłam na giełdzie ogrodowej na Wildzie, w stronę AWF. A czytałam tutaj na Forum, że jedna z Poznanianek (już nie pamiętam która, niestety) znalazła na niej Mini Marka.ajania pisze:Pati, dopiero teraz zauważyłam, że jesteś z Poznania. Bywasz na WGRO na Franowie ? Gdzie mieszkasz w tym Poznaniu bo ja w Czapurach tuż za Starołęką
. Chyba dużo osób z Wlkp. nie ma tu na Forum, więc miło jest spotkać kogoś z tego samego miasta.
No niestety zapachy nie są zbyt ciekawe...ajania pisze:Pati, w Luboniu bywam raz po raz ale najbardziej mi się Luboń daje we znaki zapachowo (mam na myśli fabrykę Luwena bodajże, która często dymi w naszym kierunku). Jednak muszę przyznać, że okolica fajna i miła.Co do giełdy na Franowo, nie trzeba tam mieć karty, tyle, że płaci się 5 zł. za wjazd. Natomiast osoby z kartą płacą 2,50 zł. Co do Mini Marków, ja je znalazłam na Franowie właśnie. Dawaj proszę mi znać jak spotkasz coś fajnego ze storczyków w Poznaniu.
Pozdrawiam serdecznie sąsiadkę![]()
.
To będzie Jagódka 23velyna pisze:Jeśli o mnie chodzi, to możesz swojego także nazwać JagódkąA co tam, już jest Penelopa2 i 3, Filipek2..