bonsai , jaką karmę masz na myśli i po ile u Ciebie jest . My kupiliśmy pszenicę i ześrutowaną mieszankę zbożową dla kur. Dawałam im trochę namoczonego chleba , naścinanego "zielska" , warzyw ugotowanych z zupybonsai pisze:tylko karmę trzeba kupić - do dostania od ręki

Ja takich młodych nie chciałam bo za długo trzeba czekać na jajka (a ja chciałam jaja jużbonsai pisze:W jedynym znanym mi miejscu z ceną normalną [15 zł za kurki 8-9 tyg.] maluchy były dostępne przedwczoraj..
 )  i pewnie jak się policzy koszt karmienia do czasu gdy się zaczną nieść to wyjdzie prawie na jedno jak byś kupiła drożej ale starsze .
 )  i pewnie jak się policzy koszt karmienia do czasu gdy się zaczną nieść to wyjdzie prawie na jedno jak byś kupiła drożej ale starsze .A ja mam już 6 jajek

A mój pies też ma rozrywkę bo jak Pan nie widzi to je czasem przegoni z jednego końca wybiegu na drugi i w efekcie zmykają do kurnika.

. I tak karmienie kupną karmą będzie tylko w tym roku, bo własna "karma" już wysiana i ładnie rośnie
 . I tak karmienie kupną karmą będzie tylko w tym roku, bo własna "karma" już wysiana i ładnie rośnie   . Tylko zbiór na jesień
 . Tylko zbiór na jesień   .
 . . W sumie gdyby były możliwe warunki i wiedza były na wystarczającym poziomie to bym się nawet na jednodniówki porwała
 . W sumie gdyby były możliwe warunki i wiedza były na wystarczającym poziomie to bym się nawet na jednodniówki porwała   .
 . .
 . .
 .

.
 .  ,ciągle ryją w żwirku i męcą wodę,filtr do czyszczenia co 3 dni-co tydzień podmiana wody
 ,ciągle ryją w żwirku i męcą wodę,filtr do czyszczenia co 3 dni-co tydzień podmiana wody  ,ale i tak są cudowne,jedzą z ręki jak pieski,są ufne i dają się głaskać po łepkach
 ,ale i tak są cudowne,jedzą z ręki jak pieski,są ufne i dają się głaskać po łepkach 
 .Będę bardzo wdzięczna
 .Będę bardzo wdzięczna 
 ,naprawdę tak prosto jest zrobić jogurt?a mleko musi być ukwaszone czy świeże?i naprawdę będzie taki gęsty jak w kubeczku?ale byłoby super!muszę koniecznie zrobić prawdziwy jogurt dzieciom.A ciekawe jak robi się z owocami?Wystarczy dodać trochę cukru i owoce?
 ,naprawdę tak prosto jest zrobić jogurt?a mleko musi być ukwaszone czy świeże?i naprawdę będzie taki gęsty jak w kubeczku?ale byłoby super!muszę koniecznie zrobić prawdziwy jogurt dzieciom.A ciekawe jak robi się z owocami?Wystarczy dodać trochę cukru i owoce? .
 .

,czekam na jogurt,jak na razie nic się nie dzieje z tym mlekiem,smakuje,jak świeże
 ,czekam na jogurt,jak na razie nic się nie dzieje z tym mlekiem,smakuje,jak świeże  ,może coś robię żle?)nie wiem nawet jak długo taki jogurt się robi,parę dni czy szybciej?
 ,może coś robię żle?)nie wiem nawet jak długo taki jogurt się robi,parę dni czy szybciej?