Any!!!! Nagrabisz sobie!!! Majeczko, ja truskawki w takiej postaci uwielbiam, a z ryżem jeszcze nie jadłam.
Jutro zapodam sobie z ryżem Marzanko, truskaweczki i prawdziwy szampan!!! To tygryski lubią najbardziej
Muszę schudnąć i to szybko!!!
Nic Ci Ewciu nie powiem, bo nie dostałam dyspensy!!! Nikogo nie krytykuję, bo nie chcę otrzymać noty!!! A tak Was lubię Mam tylko 3 dostawców, których uwielbiam. Z bele kim się nie zadaję. Płacę moje pieniądze i dostaję super towar!!!! A z forumkami wymieniam się roślinkami bez kasy!!!
Tosia jak minął dzień ja zrobiłam biszkopt z kremem truskawkowym i na górę truskawki z galaretką .Zajedż jutro na kawkę to jeszcze sie załapiesz na wielki kawał kalorii .Trawka wysypana na kompost i ostatni worek złotka też .Teraz niech pracują te moje robotnice i niech się rozmnażają
Halinko, cieszę się, że maki Ci kwitną.
U mnie też zaczęły i śmiem twierdzić, że ta odmiana jest najładniejsza!!!
Poszarpanej czerwonej azalii nie zrobię fotki, bo żal mnie ściska. Co za debil to zrobił. Pełno płatków na ścieżce było. Jak tylko weszłam na ogródki, to wiedziałam co się stało!!!!
Grażka, aż się boję jak mój Chopin zakwitnie!!! jest na widoku!! Kupiłam drut z kolcami i jutro zakładam!!!
Złodziej ma też inne nieprzewidziane pułapki.
Muszę się postarać smaru, którego nie można zeprać.
Tosiu ,to przykre ,co piszesz. Że też Tobie to wszystko się musi przydarzyć. Drut kolczasty i smar na zaznaczenie to jeszcze mało na takiego łotra
Ale na ogródku masz fantastyczne rośliny,które wabią swym urokiem nie tylko łobuzów,bo przecież na pewno zbierasz pochwały od prawdziwych miłośników roślin.