Moje storczyki-Mariusz3357
- Mariusz3357
- 1000p
- Od: 10 paź 2011, o 16:43
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Moje storczyki-Mariusz3357
Co racja to racja: Forum Ogrodnicze >> Vandy >> MariuszDufin pisze:Ty mi się kojarzysz głównie z Vandami
Google od razu powinny przekierowywać

PS.
Eeeeee tam, aparat sam zdjęcia nie zrobiMariusz3357 pisze:fotki lepsze bo aparat o wieleee lepszy

No Mariuszek ,piekne fotki ,piekne Wandy i w ogole ,sam wiesz jak mi sie marzy zeby choc jedna z moich tak mi zakwitla
.Gdybys nie podtrzymywal mnie na duchu to juz bym je pewnie sprzedala wiec Dzięki 

- Mariusz3357
- 1000p
Dziękuje Kochani za tyle miłych słów
Cycnoches Ventricosum,mam nadzieje że zakwitnie pod moją opieką,przyrosty ładnie rosną

Pozdrawiam

Cycnoches Ventricosum,mam nadzieje że zakwitnie pod moją opieką,przyrosty ładnie rosną

Pozdrawiam

Pozdrawiam Mariusz3357
Alez oczywiscie ze zakwitnie pod Twoja opieka ,jestem tego pewna jak rowniez faktu ze u mnie znowu pada! 

- Mariusz3357
- 1000p
Dziękuje Kasiu
Chce zobaczyć ten wspaniały widok kwitnących i pięknie pachnących kwiatów na bezlistnej bulwie
Oj coś ta pogoda świruje,u mnie piękne słoneczko 

Pozdrawiam Mariusz3357
- Judi
- 200p
- Od: 7 cze 2011, o 23:36
Urocze Vandeczki... ale żółta wymiata - śliczna 

Moje storczyki - http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 29&t=47876" onclick="window.open(this.href);return false;
- Mariusz3357
- 1000p
Judi bardzo dziękuje za miłe słowa
Kwitnie na 3 pędach mój tęczowy
Zapach ma fantastyczny

Zmieniłem storczykom też adres zamieszkania
To część z nich na nowym parapecie

Princesska już przekwitła ale wypuszcza listka

Moja ulubiona Ascocenda,ten jej kolor zwala mnie z nóg,jest taki ciepły

Ulubiona Vanda z dedykacją dla Kasi

Kwitnie na 3 pędach mój tęczowy

Zmieniłem storczykom też adres zamieszkania

Princesska już przekwitła ale wypuszcza listka

Moja ulubiona Ascocenda,ten jej kolor zwala mnie z nóg,jest taki ciepły

Ulubiona Vanda z dedykacją dla Kasi

Pozdrawiam Mariusz3357
Mariusz, piękny, słoneczny wpis z rana. Dla mnie tym bardziej cenny, bo za oknem za chwilę deszcz a na parapetach kwitnień skąpo.
Ten tęczowy taki energetyczny, pozostałe żółte ... och! One powinny kwitnąć u mnie
Ten tęczowy taki energetyczny, pozostałe żółte ... och! One powinny kwitnąć u mnie

Z pozdrowieniami - Janka
Tropiki (triki) cz.1, cz.2, W objęciach tęczy...
Wieści z warsztatu WarmJanki...
Tropiki (triki) cz.1, cz.2, W objęciach tęczy...
Wieści z warsztatu WarmJanki...
- Dufin
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 18 cze 2012, o 11:03
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
No cóż można powiedzieć.. ślicznie jak zawsze! Tez mam tego tęczowego, ale jeszcze nie poczułam jego zapachu, może za rzadko wtykam tam swój nos a może stoi za daleko od okna i słoneczka ;) Ostatnio odkryłam, ze ma zalążki dwóch malutkich pędów, ale cały czas stoją w miejscu
Nowa "pieczara" dla storczyków prezentuje się obiecująco. Mam nadzieję, że im tez się spodoba, bo widok za oknem takie sielski
a można zapytać jakie to okno? ja mam tylko dwie malutkie Vandzie od Kasi i gdy stały na wschodnim to jednej aż cały listek sczerniał
Nawet na półce koło okna mu chyba było za jasno, choć mowy tam nie ma o bezpośrednim słońcu, musiałam go tak wcisnąć głębiej i teraz jest ok
Obie Vandy masz piękne, nie umiałabym wybrać która ładniejsza ;) Pierwsza ma rzeczywiście bardzo ciepły kolor, ale druga ma świetne noski
Jestem pod dużym wrażeniem Twoich kwiatów, ja w Twoim wieku (Boszzz.. jak to brzmi
) to chyba nawet nie wiedziałam czym jest storczyk 

Nowa "pieczara" dla storczyków prezentuje się obiecująco. Mam nadzieję, że im tez się spodoba, bo widok za oknem takie sielski

Obie Vandy masz piękne, nie umiałabym wybrać która ładniejsza ;) Pierwsza ma rzeczywiście bardzo ciepły kolor, ale druga ma świetne noski

Jestem pod dużym wrażeniem Twoich kwiatów, ja w Twoim wieku (Boszzz.. jak to brzmi

- duju
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 13 paź 2008, o 12:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Tęczowy śliczny i jeszcze zapach. Moja kolekcja trochę się pomniejszyła (niestety za późno zerknęłam do donic a tam zero korzonków).
Widzę ,że Twoja Ascocenda ma piękny słoneczny kolorek
Widzę ,że Twoja Ascocenda ma piękny słoneczny kolorek

Pozdrawiam - Justyna