Witam serdecznie Grażynko Ilonka no i będę musiała tak zrobić, bo czego nie robi się dla kochanych kwiatuchów Tereniu oj te nasze eMy Ela pewnie, że wolałby na ryby iść niż skrzynki robić
Ewciu nie narzekaj na E-ma - pergole od ręki zrobione i nie musisz kupować.
Jeśli chce rysunek na skrzynki - machnij parę kresek i liczby - niech ma . Może boi się,że zrobi nie takie jak oczekujesz i stąd asekuracja.
Moje zamówione hortensje przyszły juz ze 2 tygodnie temu ale sadziłam niedawno w miejsca docelowe bo ciągle tego czasu brak.
Piłkowane w tym roku chyba szybko zakwitną bo juz maja piękne pąki.
Jakie odmiany dotarły ?
Ewuniu, ileż się ostatnio u Ciebie dzieje nowe clematisy (jakie odmiany zamówiłaś?), nowe pergole, brawo dla e-Ma , w sumie to jesteśmy szczęściary, że mamy takich, co wszystko potrafią, mój też zawsze się pyta co i jak, żebym czasami nie marudziła . Śliczne te Twoje hosty, poza tym pokazujesz miejsca, których chyba jeszcze nie widziałam, jakie hortensje przyszły?
Witam serdecznie Ilonka
Z clematisów zamówiłam sobie:
Andromeda
Matka Urszula Ledóchowska
Yuki-no-yosi'oi
Little Mermaid
Jerzy Popiełuszko
A z hortensji:
Polar Bear
Mega Mindy
Limelight
Krysiu nie narzekam na eMa, tylko z tym rysunkiem technicznym to mnie całkiem zaskoczył
A o piłowanych muszę poczytać
Ewuniu , Ty masz pięknego perukowca . Powiedz czy on tworzy peruczki każdego roku. Mój sporo urósł ale wypuścił kwiatostany a nie peruczki . Zastanawiam się czy on kiedykolwiek będzie miał czochrate czupryny . Może to zależy od odmiany ?
Małgosiu
Perukowiec teraz ma kwiatostany, a peruczki będą później Agatko
A wyobraź sobie, że rysunek techniczny nie jest moją mocną stroną, ale dam radę