Tereniu, cudne te rododendrony i jeszcze takie leciwe.... Zupełnie inaczej wygląda ogród, jak coś rośnie w nim od lat i czaruje rozmiarami, a inaczej taki ogród jak mój, zakładany od zera
Dziewczyny, dzięki za tyle miłych słów
Jak na razie jestem zakręcona ogrodowo, no i chyba mi to szybko nie przejdzie
Postanowiłam w ogródku zrobić kwietnik na wiszące donice z kwiatami, no i dziś został już zainstalowany dzięki pomocy Olka i mojego syna. Pokażę go jutro, bo jeszcze kwiatków nie mogę zawiesić, najpierw cement w którym jest obsadzony musi stwardnieć
Ale mogę pokazać co na ten kwietnik kupiłam :hej
No i dziś było u mnie małe spotkanko przy rododendronach
Celinko, kwietnik jest na 8 doniczek
Kasiu, fotki będą po południu, teraz na cmentarz do mamy, potem życzenia teściowej, trochę na działkę do takiego jednego fotumowicza i dopiero po 17-tej w domku
Dokładnie Jak 'wypłyną' ze swoich doniczek, to stworzą jedną wielką zielono - kolorową plamę. Będzie cudnie W ogóle fajny taki kwietnik. Czy to dzieło pewnego działkowicza, czy gotowy produkt?
RH śliczne i mam nadzieje, że przy tej temperaturze jeszcze chwilę pocieszą nasze oczy
Ten kwietnik kupiłam jako rozporowy do domu, tylko nie dogadałam się ze sprzedawcą i po dostawie okazało się że on na wiszące doniczki jest. A że był tani, bo 36 zł z przesyłką to stwierdziłam że przyda się do ogrodu