Megi - u mnie grad był wczoraj i przedwczoraj. I jeszcze wiatrzysko dąło ostro popalic... echhh... szkoda słów.
Donice zupełnie zmieniły miejsce

Nie będą stały przy ławce

poszły na przód domu - stoją tak z boku ogrodzenia przy wejsciu do ogrodu - musze cyknąc fotke. I w nich posadziłam małe bukszpanowe kulki własnoręcznie ciachne

do tego bluszcz i chyba jeszcze dosadzę bakopę bo te kulki małe takie jeszcze
Michalska - Marysiu - u mnie ze względu na fakt iż jest ciągle dośc zimno, to tulipany kwiatną i kwitną w najlepsze ! W zasadzie przekwitaja tylko te w donicach. Te w gruncie ciągle wyglądają uroczo i świezo !Biało - zielone "spring green' jeszcze w pąkach, bo one mają do południa trochę cienia i dopiero będa kwitły
Aancyk - Aniu, cieszę się ze i tobie "pink diamond" do gustu przypadły

bardzo lubię te klasyczne tulipanki i muszę pomyslec czy mogę wcisnąc ich jeszcze wiecej do swojego ogrodu
A w moim ogrodzie przybędą róże !!! Kupiłam już 'Princess Alexandra of Kent'

i pnącą 'James Galway'
Jule - trochę dreszczyku emocji musi być

no nie

Jak skoncze kopanie tej mojej gliny to cyknę fotkę i powiecie jak wam sie zmiany podobają

Pisałam juz Ani - przybęda róże

A właściwie jedna, razy 3 sztuki - 'Princess Alexandra of Kent'
A donice nie będą przy ławce - powędrowały na przód domu - tak z boku przy wejsciu do ogrodu. Posadziłąm w nich bukszpanowe kulki i bluszcz
AAge - Aguś, postaram sie, nie wiem czy dzis mi sie uda z fotkami. Staszy syn wraca z obozu sportowego i czekam na tel, kiedy dojądą i kiedy mozna ich juz odebrać po tych wojażach
-- 24 maja 2013, o 17:17 --
nemezja pisze:Dzień dobry:)
Chłodno i u nas, niestety. Kto by pomyślał, że prawie czerwiec.
Pięknie u Ciebie! Tulipany, różaneczniki no i clematisy. Ten niebieski ze spuszczonymi w dół kwiatami śliczny. I obsypany kwieciem!
Hejka
Na pogodę brak mi słów. Jedynie mogę się pocieszac, że nie pada tak strasznie jak w zeszłym roku ! Wtedy wszstko mi gniło ! A teraz jest tylko zimno... to chyba lepiej dla roślin.
Staram się przypomnieć nazwę tego niebieskiego... echhh... hmmm... no i nie pamiętam

musze karteczki z nazwą poszukać

To on kwitnie u mnie najwczesniej ze wszstkich klemków!