Ogród na końcu świata..

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
laura-loren
50p
50p
Od: 16 kwie 2011, o 09:51
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Ogród na końcu świata..

Post »

Witam Wszystkich :wit
Długo zastanawiałam się,nad otwarciem własnego wątku na tutejszym forum.Jestem z Wami jakiś czas i obserwuję sobie Wasze cudowne roślinki,z ukrycia..lecz myślę,ze nadszedł czas abym mogła i Ja wam pokazać jak powstaje mój nowy ogród.Wiele juz nauczyliście mnie ! z Wami poznaję co to temat,, ogród,roślinki,bylinki,.itd,,Mam nadzieję ,ze będziecie mi pomagać i wspierać ,bo wiele jeszcze muszę się nauczyć:)I wiele pracy włozyć ,aby efekt był zadowalający:)liczę równiez na Wasze spostrzezenia i pomocne porady - to do roboty! :)
Awatar użytkownika
ewa_rozalka
1000p
1000p
Od: 10 cze 2012, o 12:18
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Ogród na końcu świata..

Post »

Witaj kochana powiedz więcej o sobie i pokaż nam swój ogród .Dostaniesz wsparcie od wszystkich :wit
laura-loren
50p
50p

Post »

Witaj ewa_rozalka :) !
Jestem początkująca i daleko w tyle,jezeli chodzi o powstawanie ogrodu..Obecnie mieszkam od 10 miesięcy w Polsce,wróciłam po 8 latach z uk..jak to się mówi,,na swoje śmieci,,:).Tu tworzę od początku,dom,ogród,spokojne normalne,moje zycie ,i choć na początku niema lekko, jakoś u siebie lepiej się oddycha:)mieszkam w małej wiosce i mam wielkie pole do popisu ;:138 (jezeli chodzi o teren, jak mam do zagospodarowania..) fotki oczywiście będą!
Awatar użytkownika
ewka17
200p
200p
Od: 1 gru 2009, o 20:53

Post »

Witaj Laura :wit początki są zawsze trudne ,dasz radę ,czekamy na zdjęcia.
Awatar użytkownika
ewa_rozalka
1000p
1000p

Post »

Bardzo mnie zaciekawiłaś swoim opowiadaniem ,będę czekała z niecierpliwością na dalszy ciąg .Ja jestem starą romantyczką .Wolę klepać biedę we własnym kraju niż zażywać lepszego życia tam,gdzie jestem intruzem .Dobrze że wróciłaś do siebie ;:108 ;:108 ;:196
laura-loren
50p
50p

Post »

ewka17 pisze:Witaj Laura :wit początki są zawsze trudne ,dasz radę ,czekamy na zdjęcia.

Witaj ewka17 ! miło ze mnie odwiedziłaś:)

-- piątek, 24 maja 2013, 20:44 --
ewa_rozalka pisze:Bardzo mnie zaciekawiłaś swoim opowiadaniem ,będę czekała z niecierpliwością na dalszy ciąg .Ja jestem starą romantyczką .Wolę klepać biedę we własnym kraju niż zażywać lepszego życia tam,gdzie jestem intruzem .Dobrze że wróciłaś do siebie ;:108 ;:108 ;:196

Obiecuję Wam,ze jutro przedstawię Wam mój nowy kawałek ziemi:)
..chyba nadajemy na tych samych falach,bo choć to trudna decyzja to mnie jakoś zawsze pchalo ,,do siebie,,.Jeszcze tylko dzieci muszą się przekonać tak na 100%i będzie super!, :wit
Awatar użytkownika
ewa_rozalka
1000p
1000p

Post »

Uda się .Zobaczysz ;:167
laura-loren
50p
50p

Post »

Pogoda nas dzisiaj nie rozpieszcza wiec pokazkę zdjęcia z przed kilku dni..to rabatka która powstała jesienią..wszystko moze wymieszane , ale szybko musiałam działać aby roślinki nieucierpiały wiecej niz przy transporcie.. Obrazek

i tu bardziej w całości:
Obrazek

A tu pokażę coś co bardzo chciałabym zmienić..tylko niemam jeszcze pomysłu ..
Obrazek

dodam,że to totalna patelnia i wiele roślin ginie..może jakieś pomysły?
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”