Aniu, ciesze się, że w końcu się ujawniłaś
U mnie piaski więc u Ciebie pewnie tamaryszek by chętnie zagościł.
Na ostatnim zdjęciu to żeniszek
Ewa, dlatego też chciałam tego bza wsadzić, bo tez mi się podoba. Tylko, jak Iga pisze, że on taki mało wyrywny, to się zastanawiam. A może coś jasnego? bo to ciemny kąt?
Iguś, no teraz nie wiem co kupic. Chyba co pierwsze wpadnie mi w ręce. Brzoza kolunmowa? Nie widziałam jeszcze takiej.
Pęcherznicy nie chcę bo już mam. Chciałabym cos nowego.
Maju, ok, pogadamy za trzy lata
Wiem, że mech zielony, ale tylko jak jest mokro. Jak susza, to mam po prostu siano. Muszę go spróbować przynajmniej ograniczyć.
Werbena w sumie jest bardzo azurowa. Zmieści się wszędzie. Do róż rewelacyjnie pasuje. Przynajmniej dla mnie.
Jolu, nie marrtw się> jeśli Ci nie wzejdzie dostaniesz jak przyjedziesz do mnie. Może i masz rację z tym cienie, To może ja go zamienię z kaliną hordowiną, a bez posadzę z drugiej strony. W bzie podobają mi się przede wsyztkim liście, ich kształt.
Asiu, przywiozę sadzonki do Sulejowa
Ja już wcale nie zwracam uwagi na kolory tulipanów. Ale wiem, że jak miałaś zaplanowaną kolorystycznie rabatę od wiosny do jesieni to może wkurzać.
Ja mam na jednej rabacie 2 koncepcje. Wiosną mam czerwono, zólte kwiaty, a potem zakwitają rózowo fioletowe. 2 w jednym, ale przyznam, że to mi wyszło przypadkowo
Maju, w takim tłoku ogrodów można nie zauważyc wielu rzeczy. Wcale się nie dziwię.