Bardzo mi miło, że tyle osób o mnie pamięta :)o
MIchał bardzo dziękuje za miłe słowa. Co do liliowców to jest tam troszke miejsca między nimi , a żurawkami. Jednak jest to dosyć ciepłe i osłonięte miejsce i wędrują tam moje 'rarytasy', a gdy będą się nadmiernie rozrastać i dobrze u mnie czuć to będą ustępować miejsca mam nadzieje kolejnym nowością, a te rozrośniete kępy będą wędrować w inne miejsca w ogrodzie, a po części do siostry o ile będą miały gdzie
Grażynko Mam nadzieje, że pokażą na co je stać bo w porównaniu do zeszłego roku są wielkie. Sam nie potrafie się doczekać letnich kwiatów, a postaram sie o wiele zdjęć.
Jurku dziękuje za pochwały skalniaka. No zakupy nie wypaliły w moim przypadku nawet u Mariusza. Niestety nie mam już gdzie upychać rojników, a już teraz kilka pozostało w doniczkach. Musze jak najszybciej coś wymyślić.
Dorotko bardzo dziękuje, niektóre odmiany dają czadu w tym roku
Aniu bardzo lubie porządek w każdej postaci. W sumie jestem minimalistą czego jednak nie widać na moich rabatach

Jeszcze nie są idealne, ale się staram.
Aniu oj długo mnie nie było, ale w końcu udało się wrócić. Skalniak o tej porze jest nabardziej kolorowy jednak będzie trzeba go troszke uporządkować bo wszystko zaczyna wchodzić na siebie.
Dzisiaj bardzo chłodny i deszczowy dzień, wręcz nieprzyjemny.
Niestety w najbliższym czasie nie będę się mógł wiele zajmować ogrodem chyba, że bedą to prace w pozycji stojącej, a tu chwasty rosną na potęge. Trzeba kilka rzeczy przesadzić, nie wiem kiedy to zrobie.
Na rozweselenie w pochmurny dzień
Oj ten jałowiec niebieski jałowiec się silnie broni, ale w końcu trzeba go wyw..... ładnie wykopać