U mnie też czekam na takiego kwiatka

A to wszystko przez Horaczka który w tym roku chyba ze względu na deszcz schował doniczki pod stół i dowiedziałem się od p. Jolanty że jakieś doniczki są pod stołem i oglądając doniczki rzuciła mi się powiedzmy znajoma twarz z forum a że miałeś też być to pomyślałem że to Ty i zagadałem. A dalej już poszłoArtur89 pisze:Widzę, że nie ja jedyny przyczaiłem się z aparatem na tego E. baileyiTe medio wyglądają jakby nie jeden sezon gościły u Dubena także, nawet przez myśl mi nie przeszło, że dopiero w tym roku włączył je do swojej pokazowej kolekcji.
A propos spędzania soboty. Gdyby nie twoja (co by nie popełnić 'fo pa' więc powiem) towarzyszka podróży, która rozwiała nasze (moje i kolegi) wątpliwości na temat 'jak po czesku jest pomarańczowy' to kto wie czy zaślepiony kaktusami ogarnąłbym się, że stoisz 2 metry ode mnieOczywiście żartuje, mam jako taką podzielność uwagi więc myślę, że w końcu byśmy trafili na siebie
czyli może i hahnianaabaddon1986 pisze:Super! Ładnie to wszystko u Ciebie kwitnieCieszą oczy takie widoki
![]()
Mammillaria to może Mammillaria hahniana ssp. woodsi?
a u mnie Henryku nareszciehen_s pisze:Ładnie, kolorowo, kwitnąco. Takie widoki lubię.![]()
Niestety jestem zdany tylko na oglądanie takich tylko u Was w wątkach - u mnie po chwilowych przejaśnieniach rano teraz znów pada...