Zapraszam Jadzia1 /cz.1/
- giga45
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 28 lut 2008, o 12:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
witaj Jadziuniu. Skorzystałam z zaproszenia i wpadłam na ciacho i kawusię. Pychota. Ale masz ślicznie u siebie. Domek przecudnie wygląda i przed domkiem tak pieknie. Czy tam obok to budka dla psa tak zarośnięta??. Ale maślanka musiała Guciowi smakować. Uroczo jest u Ciebie nie chcę mi sie wychodzić. Dziękuję Ci za wizytke u mnie i mile słowa. Pozdrawiam serdecznie pa
- kocica
- Od: 22 wrz 2007, o 16:42
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Witaj Jadziu, ależ u Ciebie piękne widoczki ogólne. Bardzo mi się podoba klimat Twojego ogródeczka.
Moje wątki
Pozdrawiam, Ewa.
Pozdrawiam, Ewa.
Bardzo ale to bardzo dziękuję za miłe słowa i odwiedziny

*Joasia * bardzo Ci dziękuje ,że przywędrowałaś do mnie i za miłe słowa
*Haniu55*ładnie tak się śmiać z koleżanki forumowej
ja Ci dam podnośnikiem samochodowym
.Okienkiem kochanie, okienkiem podcinamy ale robimy to tylko wtedy jak robi się ciemno w domu .W tym roku wszedł mi do domu przez okno ,a niech sobie rośnie ,jak nie zapomnę to zrobię fotkę i wkleję ,wygląda to dość dziwnie 8)
*Danusia * zapraszam kiedy tylko będziesz miała ochotę wpadaj i odpoczywaj ,leżak stoi przed domkiem jak Gucio nie będzie na nim leżał to możesz siadać,ja kaweczkę i cicho przyniosę krzyknij tylko Jadwinuuu przyszłam

*kocica * fajnie ,że Ci się podoba u mnie wpadaj kiedy tylko masz chcesz
*giguś45* Cieszę się ,że wpadłaś z wizytą ,kochanie Tynie czekaj aż Cię zaproszę po prostu przychodź .Tak to zarośnięte to budka dla psa ,ale nigdy żaden w niej nie spał
za to bardzo lubią tam siedzieć kotki
giga ja tam Cię nie wyganiam ale Ty zobacz która godzina a kto w ogrodzie będzie pracował .Jazda do ogrodu swojego i do roboty
*Krzysiu*nie przesadzaj mój ogród to nic specjalnego , ale ja go uwielbiam
Ale się rozpisałam ale jesteście tak miłymi gośćmi ,że nie mogłam się oprzeć gadulstwu
Moja malutka budlejka kwitnie już drugi raz w tym roku

Pozdrawiam

*Joasia * bardzo Ci dziękuje ,że przywędrowałaś do mnie i za miłe słowa
*Haniu55*ładnie tak się śmiać z koleżanki forumowej

*Danusia * zapraszam kiedy tylko będziesz miała ochotę wpadaj i odpoczywaj ,leżak stoi przed domkiem jak Gucio nie będzie na nim leżał to możesz siadać,ja kaweczkę i cicho przyniosę krzyknij tylko Jadwinuuu przyszłam

*kocica * fajnie ,że Ci się podoba u mnie wpadaj kiedy tylko masz chcesz
*giguś45* Cieszę się ,że wpadłaś z wizytą ,kochanie Tynie czekaj aż Cię zaproszę po prostu przychodź .Tak to zarośnięte to budka dla psa ,ale nigdy żaden w niej nie spał

*Krzysiu*nie przesadzaj mój ogród to nic specjalnego , ale ja go uwielbiam

Ale się rozpisałam ale jesteście tak miłymi gośćmi ,że nie mogłam się oprzeć gadulstwu

Moja malutka budlejka kwitnie już drugi raz w tym roku

Pozdrawiam
- krzysiek86
- Od: 15 maja 2008, o 20:29
- Kontakt:
- hanka55
- Od: 19 sty 2008, o 15:30
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Ja nie Krzysiu, ale Mój, ma na imię Krzyś
To kalina sztywnolistna ( Viburnum rhytidophyllum)
http://www.florlang.pl/kalinas.html

To kalina sztywnolistna ( Viburnum rhytidophyllum)
http://www.florlang.pl/kalinas.html
- krzysiek86
- Od: 15 maja 2008, o 20:29
- Kontakt:
- amba19
- Od: 11 kwie 2007, o 20:04
Jadziu! poranna kawa w Twoim ogrodzie to sama przyjemność, a że zajrzałam wczesnym rankiem (po cichutku)..............zeby Cię nie zbudzić - to przyszłam z własną
Zachwyciły mnie Twoje floksy i pomysł żeby zrobić z nich szpaler. Ja zachorowałam na nie w tym roku w zimie. Na razie realizacja wygląda tak - że kupiłam 1-ną sadzonkę (już kwitnie!!!)i posiałam floksy niskie jednoroczne. Ciekawe ile trzeba czasu żeby dochować się takiej ilości roślin jak u Ciebie? Pozdrowienia z Kaszub. Właśnie siedzę i myślę jechać czy nie jechać bo zapowiadali opady, ale na razie słoneczko świeci! pozdrowienia od Marii ;:54

Zachwyciły mnie Twoje floksy i pomysł żeby zrobić z nich szpaler. Ja zachorowałam na nie w tym roku w zimie. Na razie realizacja wygląda tak - że kupiłam 1-ną sadzonkę (już kwitnie!!!)i posiałam floksy niskie jednoroczne. Ciekawe ile trzeba czasu żeby dochować się takiej ilości roślin jak u Ciebie? Pozdrowienia z Kaszub. Właśnie siedzę i myślę jechać czy nie jechać bo zapowiadali opady, ale na razie słoneczko świeci! pozdrowienia od Marii ;:54
*amba19*dziękuje za odwiedzinki ja też bardzo lubię floksy ,dostałam je jako maluszki 2 lata temu ,i nie bardzo wiedziałam gdzie je posadzić ,przyszło mi do głowy ,że odpowiednie miejsce będzie za różami .Jak przekwitają róże ,to zaczynają kwitnąć floksy ,chciałabym mieć kilka kolorów ale u nas ciężko dostać ,na razie mam białe wysokie i niskie ,fioletowe niskie i różowe niskie .Chciałabym powiększyć moją małą kolekcję może się uda .Wpadaj częściej na kawusię bo miło się z Tobą rozmawia.Kawy nie zrobiłam to bardzo proszę pączusia ,ja zrobiłam już 2 ciacha ,bo jutro jadę na festyn ewangelizacyjny do Mikołajek ,a moja znajoma bez murzynka nie wpuszcza za próg .Bardzo fajna impreza ten festyn
;:8
*Krzysiu *gdzie tam ona piękna
malutka jeszcze ale jak urośnie to dopiero pokaże co potrafi

floksiki moje ukochane

Życzę Wszystkim miłego dnia

;:8

*Krzysiu *gdzie tam ona piękna

floksiki moje ukochane

Życzę Wszystkim miłego dnia