Monia, była już tu dyskusja jaki kolor ma ten rh. Ale Aga ma chyba rację, że on bardziej limonkowy niż kremowy.
Gosiu, zaczynam powoli uczyć się, że trzeba zostawić roślinie trochę miejsca. Jeszczwe tylko posadzę tam jedną żurawkę i ostnice. Czekam tylko aż podrosną
Izuś, chyba trochę za bogato. Własnie doszłam do wniosku, że muszę znowu przesadzic Anabell bo dałam jej za mało miejsca. jeśli pogoda pozwoli dzisiaj szpadel pójdzie w ruch.
Aniu, ta rabata hostowa to moja pierwsza w pełni przemyslana rabata. Bardzo ją lubię.
Jolu, od razu przygotuj sobie papierowe torebki, żeby pokłaść tulipany. Bo potem wstązka nie pomoże
W ogóle hosty są bombowe. Czekam niecierpliwie na rozrosnięcie sie moich nowych nabytków.
Basiu, żurawki potrafią wciągnąc. jeśli interesują Cię jakies odmiany to kup u Igi i poproś, żeby przywiozła Ci na zlot. Prawie wszystkie mam od niej. Niestety tej nie pamiętam
Maju, szkoda, że ta mgiełka nie utrzymuje się cały sezon. Potem wygląda to mniej ciekawie. Po co kupowałaś werbenę? Mogłam Ci przysłać. Na razie nie mam czasu nawety opryskać trawy od mlecza, a co dopiero walczyć z trawą. A na mech rewelacyjny jest siarczan żelaza chyba. Musze się dokładnie podpytać,. Mój kuzyn zwalczył tym sporo mchu
-- 23 maja 2013, o 13:16 --
Aniu, te tulipany są rewelacyjne. Pierwszy raz spotkałam takie.
Gosiu, dziękuję bardzo
Ana bardzo lubię kamień w ogrodzie. Mam go trochę, ale już zarósł roslinami. Teraz marzy mi się kamienna ścieżka do tych schodków, ale to chyba dalekie plany. Kasowo nie wyrabiam