Mój piękny ogród - anulka 2008 r.
- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Aniu mówiłaś, że słabo Ci kwitną kwiaty a tu taki rajski ogródek pokazałaś - i gdzie tu brak kwiecia ?
Ja widzę tylko samo kwiecie i to jakie.
Cudne lilie a najbardziej ta biała z różowym środkiem - istna królowa.
Widzę, że masz też tego nietypowego mikołajka. Natomiast głowię sięnad trzecim zdjęciem od końca. Co to jest to brązowożółte przypominające naparstnicę - czyżby jakiś oryginał?
Czekam także na liliowce o czym chyba nie muszę Ci mówić.
:P

Cudne lilie a najbardziej ta biała z różowym środkiem - istna królowa.

Czekam także na liliowce o czym chyba nie muszę Ci mówić.

Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- empuza
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 4 cze 2007, o 09:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Chyba Ania mnie nie zabije jak za nia odpowiem. Na ostatnim zdjęciu jest anyż Krysiu.
"Gdy w jednym domu światło gaśnie i ogród przestaje żyć, w drugim rodzi się nowe życie."
Empuzka i jej ROD-wy świat-rok 2012
- empuza
Anuśka, gdzie się podziewasz????
Lojalnie uprzedzam, że mam zamiar Cię nawiedzić w piątek
Lojalnie uprzedzam, że mam zamiar Cię nawiedzić w piątek

"Gdy w jednym domu światło gaśnie i ogród przestaje żyć, w drugim rodzi się nowe życie."
- empuza
Nie wiem czy jest w Rajskim ale na 100% można go kupić na DuńskiejKaRo pisze:Anyż... gdzie kupić to cudo ?
Czy jest do kupienia w Waszym Rajskim Ogrodzie ?
Anulko!!!! Wracaj i odpowiadaj mi![]()
![]()
![]()

- anulka
- Przyjaciel Forum
- Od: 23 mar 2007, o 21:26
Zenku ,jak miło ,ze do mnie wpadłeś
Coś zle naciskałes klamkę-furtka jest cały czas otwarta.Zapraszam do siebie bardzo serdecznie
Kasiu dziękuję za odwiedziny.Mnie tez bardzo podobają się lilie.Są bardzo wdzięczne .Czekam teraz na nastepne.
Grazynko-ten kwiatek biało -brązowy kupiłam w zeszłym roku od znajomych i zapomniałam nazwy.jak wrócą z wakacji to zapytam o nazwę.Nigdzie go nie spotkałam.
Grazynko liliowce dosc marne w tym roku.te co kwitły w zeszłym nie kwitna i w ogóle ich nie ma a te nowe ,albo zjedzone przez ślimaki,albo nie kwitną.Poza tym jest sporo co nie zamawiałam
Kolorystycznie beznadziejne,
Krysiu-czasami uda mi się zrobić jakies fajne zdjęcie ,ale to własciwie natura podpowiada
Ta roślina to koper włoski.Strasznie duzy wyrósł w tym roku.Fajnie wygląda przy tym ulu.
Ta druga roslinka to anyż.Agnieszka juz odpowiedziała.Bardzo ładnie pachnie i przyciąga mnóstwo bąków.Postaram się zrobic dla Ciebie sadzonkę
Agnieszko- w piątek juz będę daleko.Wpadłam na chwilę zobaczyc czy wszystko ok.Spotykam się z paco i jego rodzinką.Planujemy wyskok do jakiegos ogrodu botanicznego ,ale o tym to pózniej.Co się odwlecze to nie uciecze.Jeszcze się spotkamy
Daisy-ja na działce to bym chciała mieszkać.Taka tam sielanka i powrót do duzego miasta przyprawia mnie o gorączkę.Kto wie moze i tak zrobię?U mnie z urlopem to róznie.,ale chciałabym miec go cały czas.

Kasiu dziękuję za odwiedziny.Mnie tez bardzo podobają się lilie.Są bardzo wdzięczne .Czekam teraz na nastepne.
Grazynko-ten kwiatek biało -brązowy kupiłam w zeszłym roku od znajomych i zapomniałam nazwy.jak wrócą z wakacji to zapytam o nazwę.Nigdzie go nie spotkałam.
Grazynko liliowce dosc marne w tym roku.te co kwitły w zeszłym nie kwitna i w ogóle ich nie ma a te nowe ,albo zjedzone przez ślimaki,albo nie kwitną.Poza tym jest sporo co nie zamawiałam

Krysiu-czasami uda mi się zrobić jakies fajne zdjęcie ,ale to własciwie natura podpowiada

Ta druga roslinka to anyż.Agnieszka juz odpowiedziała.Bardzo ładnie pachnie i przyciąga mnóstwo bąków.Postaram się zrobic dla Ciebie sadzonkę

Agnieszko- w piątek juz będę daleko.Wpadłam na chwilę zobaczyc czy wszystko ok.Spotykam się z paco i jego rodzinką.Planujemy wyskok do jakiegos ogrodu botanicznego ,ale o tym to pózniej.Co się odwlecze to nie uciecze.Jeszcze się spotkamy

Daisy-ja na działce to bym chciała mieszkać.Taka tam sielanka i powrót do duzego miasta przyprawia mnie o gorączkę.Kto wie moze i tak zrobię?U mnie z urlopem to róznie.,ale chciałabym miec go cały czas.
- empuza
No proszę! znaczy kobitki z zachodniopomorskiego tak mają, że nosi je na drugi koniec Polski na spotkaniaanulka pisze:
Agnieszko- w piątek już będę daleko.Wpadłam na chwilę zobaczyc czy wszystko ok.Spotykam się z paco i jego rodzinką.Planujemy wyskok do jakiegos ogrodu botanicznego ,ale o tym to pózniej.Co się odwlecze to nie uciecze.Jeszcze się spotkamy![]()

Nasze gadulce nie uciekną

- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
No to Ci Aniu współczuję. U mnie ślimaki też zaczęły interesować się liliowcami, ale nie aż tak.
Też nie wszystkie liliowce są tymi, które zamawiałam, ale tak to już jest. Kiedy się kupuje kota w worku, trzeba nie płakać jak okaże się lisem. Też nie wszystkie mi jeszcze zakwitły, ale dużo jest tych pięknych - i tylko to się liczy.
Więc się nie martw, będzie dobrze !
Życzę Ci udanych wojaży z Paco i miłego urlopu.
:P
Też nie wszystkie liliowce są tymi, które zamawiałam, ale tak to już jest. Kiedy się kupuje kota w worku, trzeba nie płakać jak okaże się lisem. Też nie wszystkie mi jeszcze zakwitły, ale dużo jest tych pięknych - i tylko to się liczy.

Życzę Ci udanych wojaży z Paco i miłego urlopu.

Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki