Ogródek AGNESS

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Ogródek AGNESS

Post »

Aniu poszłam dziś zmierzyć dokładnie i ma 150 cm. On u mnie rośnie tak około 8 lat, ale jak go dostałam, to był jednopędowym maleństwem..... nawet zastanawiałam się czy sadzić, bo na pewno nie przetrwa :roll: :lol: ...... a tu proszę jaki kolos :D

Danusiu cieszę się, że moje widoczki sprawiły Ci przyjemność ;:196 Różaneczniki faktycznie nie mają sobie równych , okres, kiedy kwitną to najpiękniejszy czas w sezonie :D

Aguś dziękuję..... Ty kochana nie trać czasu i wpadnij do mojego ogródka w realu....... póki jeszcze kwitną różaneczniki :D

Madziu lilie są już naprawdę bardzo duże.....wiele z nich w okolicach 1m :D myślę, że do połowy czerwca już część z nich będzie kwitła :D Rośliny niesamowicie galopują, nie tylko nadgoniły wiosenne opóźnienie, ale już chyba je przegoniły :lol:

Aniu dziękuję :D Kolorowo jest faktycznie :D już do ferii barw zaczynają dołączać wysokie iryski.... dziś zakwitły pierwsze pojedyncze kwiaty :D

Madziu cieszę się bardzo, że podoba Ci się mój ogrodowy busz ;:196 Tak kocham najbardziej i wspaniale odpoczywam w takim wesołym , barwnym otoczeniu :D

Jolu ;:196 Ten rh na pierwszym planie jest bardzo zmienny w zależności od światła....w dzień przy słoneczku jest liliowo-błękitny a wieczorkiem robi się taki niebieskawy ....jak ma na imię nie mam pojęcia :lol:

Reniu dziękuję ;:196 .....no troszkę się nazbierało..... mam nadzieję, że jeszcze kilka azalii uda mi się posadzić, bo tych mam niewiele , a baaardzo je lubię :D

Maryniu nie obawiaj się przesadzanie różaneczników, one wspaniale to znoszą.....moje niektóre kilkakrotnie już wędrowały po ogródku i nawet tego nie odczuły :lol: Pewnie, że wyeksponuj je, niech i przechodnie mają przyjemność z podziwiania tych pięknych kolorowych krzewów :D Mam nadzieję, że nie ma już niebezpieczeństwa kradzieży..... to takie przykre.... jeden kupuję, pielęgnuje, chucha i dmucha...a inny przyjdzie i po prostu wykopie.... aż trudno uwierzyć....
U mnie wciąż sucho niesamowicie....nie spadła ani kropla deszczu.....
Awatar użytkownika
majka411
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 sie 2009, o 18:55
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

April pisze:Obrazek

O rany, chcesz żebym zawału dostała czy skręciła się z zazdrości? ;:oj To niehumanitarne.....

Co to za niebieskości?
:wit Aga, można się skręcić z zazdrości ;:218 coś pięknego ;:180 ;:180 ;:180
Te kolory...... ;:180 ;:180 ;:180 ciśnienie od razu poszło mi w górę. :;230
Maja80
50p
50p
Od: 25 mar 2013, o 21:32
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Aguś, te ostatnie zdjęcia to istna sztuka. Uważam, że wielką sztuką jest tak skomponować rośliny, jak to robisz u siebie. Istne cudo. Aż dech w piersiach zapiera oglądając twoje fotki.
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=65196" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
Anna11
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 sty 2009, o 17:24

Post »

Cały czas się zastanawiam tyle roślin, ogród jest chyba z gumy ;:333 Irysy dopiero pojedynczo zaczynają kwitnąć, pozostałe są w pączkach...jakie kolory Masz :?:
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Majeczko dziękuję ;:196 faktycznie kolorki u mnie mogą podnieść ciśnienie....ale tylko w pozytywnym tego słowa znaczeniu 8-) :lol:

Maju 80 serdecznie dziękuję Ci za tak miłe słowa ;:196 bardzo mi miło, ze podobają Ci się moje ogrodowe zakątki :D

Aniu ogródek nieduży ale roślinek faktycznie sporo 8-) :lol: To wszystko dzięki temu, że są gęsto posadzone . Nie lubię widoku gołej ziemi.....a i zielsko nie ma pola do popisu jak jest kwiatowy busz :lol:
Aniu u mnie też wysokie iryski jeszcze w pąkach, dopiero u 2 odmian pokazały się pojedyncze kwiatuszki....Kolorków mam całkiem sporo, będę pokazywała jak tylko zakwitną. Jedną liliową kępę muszę koniecznie przesadzić, bo bardzo rozrosła się pnąca róża i całkowicie je zasłania....
Awatar użytkownika
iwona0042
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 lis 2011, o 10:13

Post »

Pięknie i piękne kolorki, zdjęcia jak pocztówki, cudne ;:215
x-ja
---
Od: 11 wrz 2008, o 19:15

Post »

Dziewczyny już dwa razy powtarzały to samo zdjęcie więc ja już sobie daruję ale napiszę , że właśnie to bardzo mnie urzekło ;:167 taki zakątek z takimi rh adoptuję od zaraz ;:167 miodzio pięknie ślicznie cudnie , co by nie powiedział wszystko pasuje .
Aguś , miłego wieczorka :wit :wit
Awatar użytkownika
alphax
500p
500p
Od: 26 maja 2012, o 11:35

Post »

Agnes bajeczne zestawy kolorow.
Mam pytanie, z lewej strony ponizej zoltego Rh jest kilka niebieskich kwiatkow co to takiego?
Obrazek
Przepraszam za brak polskich znaków diakrytycznych
... nie akceptuję nietolerancji, zawiści i kłamstwa - Janusz
Awatar użytkownika
maryla-56_56
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 kwie 2009, o 19:18

Post »

:wit Chabry? i cuda. :D :wit
Awatar użytkownika
MonaeS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 mar 2010, o 22:02

Post »

Agnieszko, dziękuję za te piękne zdjęcia ;:180 .Twoj ogród jest dowodem, że masz dar zmieniania świata na lepszy.
Awatar użytkownika
kogra
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 30 maja 2007, o 18:02

Post »

Dokładnie tak można to ująć. ;:215
Grażyna.
kogro-linki
Awatar użytkownika
Norbitka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 lip 2012, o 14:01

Post »

Przychodzę tu codziennie, ale inni już powiedzieli wszystko co bym chciała powiedzieć :),a tak serio, zwykle brak mi słów... przeciez sama wiesz, że jest po prostu cudnie.
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Iwonko bardzo się cieszę, że podobają ci się moje widoczki ;:196

Eluś dziękuję ;:196 to naprawdę cieszy jak podoba się innym to co kochamy :D
Już za późno, żeby życzyć Ci miłego wieczoru, ale życzę Ci dobrej nocki ;:196

Januszu to kępka chabrów :D Jutro cyknę fotkę mojej ulubionej kompozycji z chabrami :D

Marylu zgadza się to faktycznie chabry.... za cuda dziękuję ;:196

Aniu ależ pięknie to napisałaś....dziękuję Ci za taką opinię i takie wspaniałe słowa ;:196

Grażynko i Tobie bardzo dziękuję , szczęśliwa jestem , że tak myślisz ;:196

Beatko ależ radość mi sprawiłaś słowami, że codziennie do mnie zaglądasz i bardzo się cieszę, że podobają ci się moje kolorowe zakątki ;:196
Awatar użytkownika
mamafrania
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 paź 2011, o 13:50

Post »

Aguś, Twój ogród to balsam na moje serce i oczy ;:167
Awatar użytkownika
judyta
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 lut 2008, o 14:08

Post »

Obrazek
Urzekający ogród stworzyłaś Agness !!! Bardzo kolorowy i klimatyczny i inspirujący.
Ciągle mi mało tych fot z Twojego ogrodu, z niecierpliwością czekam na dalsze fotowieści.

Obrazek

Mam pytanie - czy trawnik od rabat jest oddzielony jakąś taśmą ?
zwróciłam uwagę na bardzo zadbane równiutkie linie brzegowe trawniczka :roll:...marzenie.
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”