Jolu hakonechloa stoi na balkonie, chcę je trochę
podpędzić, bo są naprawde malusie.
Dzięki za info
Uwielbiam końskie fotki. Córki robią ich klikadziesiat przy prawie każdej wizycie w stadninie a że mamy tylko jeden aparat, to jest zaciekły bój o niego

Ja chcę fotografować rośliny a one konie
Miłego wtorku!
Agnieszko oprysk udało mi sie zrobić. Jak już pisałam wcześniej, troche z przygodami, ale myślę, że pomoże. W piątek chcę powtórzyć, ale już innym środkiem, możesz jakiś polecić?
Tobie udało się popryskać wiąza?
Powiem ci, że jak ktoś by mi powiedział trzy lata temu, że moje dziewczyny będą jeżdzić na koniach, to bym go wyśmiała. Młodsza tak się uparła, tak marudziła, że nie było wyjścia i teraz bez tego już żyć nie mogą. Tak samo było z kotem. Rok marudziła, aż w końcu uległam. Sama znalazłam na A. i jechaliśmy po kotkę aż do Krakowa

Co te dzieci z nami robią !!!
Pozdrawiam!
Aguś już nie będę kupowała nic od
dużych sprzedawców na forum. Zamawiałam pierwszy raz i porażka!!!!!!
Dzięki kochana
Grażynko poważnie???
Jestem pełna podziwu........mi też ta myśl przeszła po głowie, tym bardziej po mojej pierwszej jeżdzie

ale stanowczo brakuje mi czasu, jak i kasy

Starczy, że córy cięgle ciagną na konie

Kibicuję ci kochana!!!
Buziaczki!
Witaj
Maju dawno cię u mnie nie było

W ogóle na forum mało cię czytałam, ale teraz na pewno to się zmieni, w końcu sezon już otwarty!!!
Różyczki bardzo ładnie przezimowały. Podsypałam je wiórami rogowymi i podlałam Emami. Dużo już ma pączki

Zrobiłam jeden oprysk na mszyce i póki co jest dobrze
Zapraszam częściej
Miłego dnia!!!
Reniu nie ma sprawy
Dzięki w imieniu córek i koników
Ewiczko dziekuje. Bardzo lubię ogladać fotki zrobione przez dziewczyny, ale bardziej lubie patrzyć na nie jak jeżdżą a jeszcze jak galopują...to już odlot!!!
Halinko Kwiaty Rh są bordowo-czerwone.....tak bym je określiła
Dzięki, że do mnie zajrzałaś
Lodziu dziękuje
W tym tygodniu mają przyjść żurawki od Igi