Aguniu dziękuję

I ja u Ciebie podziwiałam piękne azalie...... już wspaniale rozrośnięte
Maryniu ja też zachwycam się zapachem azalii

Teraz naprawdę pięknie pachnie w ogródku i azalie i lilaki ..... zapach roznosi się na całą okolicę
Janku cieszę się, ze podoba Ci się
Zuziu już pojawił się jeden z moich ulubionych zestawów...... żółciutki liliowiec z chabrami...... dziś postaram się cyknąć fotkę
Przemku faktycznie maj to jeden z najpiękniejszych miesięcy
Kwiatuszek o który pytasz to Pszonak Perowskiego.
Ewuś faktycznie czas kwitnienia różaneczników jest niesamowicie kolorowy
Miłeczko mam nadzieję, że uda Ci się upolować wymarzonego rododendrona
Małgosiu przez te niesamowite upały te piękne krzewy bardzo szybko przekwitną, niestety
Milenko witaj i serdecznie zapraszam, huśtaweczka czeka na gości
Sasanki faktycznie piękne są w każdej fazie ..... te puszyste pompony z nasion są śliczną ozdobą
Olgo bardzo się cieszę, że podobają Ci się moje kolorowe widoczki

Zawsze się obawiam czy nie znudzą się Wam całościowe widoczki mojego ogrodu, bo nie jest on zbyt duży i chcąc nie chcąc pokazuję wciąż te same zakątki..... dobrze że jedne roślinki przekwitają a zakwitają inne, więc nie są to cały czas takie sam obrazki.....
Agatko dziękuję kochana , bardzo sie cieszę, ze podobają Ci sie moje widoczki
Powiem Ci że i ja najchętniej przebywałabym po całych dniach w ogrodzie...... tylko te przebrzydłe komary i meszki atakują całymi chmarami...... nawet w południe przy upalnym słońcu gryzą...... prawdziwa plaga...... a wieczorem nawet jak spryskiwacz przesuwam to jestem cała oblepiona tym świństwem
Aniu witaj kochana, ależ się cieszę , że zaglądasz
Niektóre rododendrony już mają troszkę latek, więc są już sporymi krzaczkami, największy ma 1,60 cm....
Grażynko faktycznie azalki kochają słoneczko...... a może uda Ci się je przenieść w jakieś inne, bardziej słoneczne miejsce???
Joasiu ja również najchętniej spędzam czas w ogródku, ale przepędzają mnie komarzyska ..... żadne preparaty nie pomagają..... ani spraye, ani spiralki...... a takie piękne dni i wieczory...... mam nadzieję, ze już niedługo będzie mniej tego paskudztwa.....
Justynko dziękuję, cieszę się, że podoba Ci się
Kasiu wspaniały teraz czas, ogrody zamieniają się w barwne bukiety dzięki tym przepięknym krzewom
Aguś dziękuję za tak miłe słowa .... nawet nie wiesz ile mi radości sprawiły. Cieszę się bardzo, ze podobają
Ci się moje roślinne kompozycje