Moje wszystkie nowe tez mają
Paulusia..ale ślicznosci..kwiatuszki pierwszej klasy..
gratulacje dla storczysia ...ale fiołek i skretniczek też na zasłguja..
Kasiu, ja się strasznie cieszę, bo to mój pierwszy ukorzeniony listek Reszta jeszcze zwleka, ale jak ten ruszył, to tylko kwestia czasu, żeby ruszyły następne
Biały storczyk pięknie rozkwitł , to chyba taki sam jak mój, z tym, że mój ma dopiero 10cm pęd kwiatowy Nie mogę się doczekać, aż zakwitnie, bo kazał na siebie czekać chyba z półtora roku
Fiołek i skrętnik pierwsza klasa
Kasiu(kubasiu) dziękuję Haniu, mój był trochę łaskawszy- dostałam go w lipcu zeszłego roku z okazji obrony i zakwitł po niecałym roku Ale ile ja się na niego wyczekałam
Paulinko..wiem, rozumiem cię bo mnie gniły w tamtym roku wszystkie fiołki i skretniki..byłam załamana, że żadnego mieć nie będę..
wiem jaka to radocha... i zazdroszczę Ci Stoczyków..ale tak pozytywnie..bo mnie jakoś się na razie nie wiedzie z nimi..widać nie można mieć wszystkiego..
Ja się zawsze cieszę, z każdego listeczka nowego....bo wtedy wiem, że kwiatkom dobrze jest u mnie..Twoje mają się wspaniale..masz się czym chwalić..
Ja fiołkowa nie jestem , ale skrętnikowa i storczykowa jak najbardziej.
storczyki i skrętniki kwitną u Ciebie pięknie.
Moje dopiero się zbierają .
Storczyki w pąkach i skrętniki się namyślają, chociaż już kwiatki są pojedyncze.
Ta zima mroczna jakoś moim nie posłużyła.
Kasiu jesteś bardzo miła, ale jest i porażka- fiołkowy listek 'Rose Garden' zszedł z tego świata, a najbardziej mi na nim zależało Jasiu, widziałam Twoje skrętniki na innym forum Jak się zbiorą, to będziesz miała piękne, kolorowe parapety A zima, chyba wszystkim dała się we znaki Dobrze, że teraz jest cieplutko