Widać,że włożyłaś dużo pracy w swój mały ogródeczek, a kolejne ekipy budowlańców niszczą Twoje dzieło (skąd ja to znam)
Ale co nas nie zabije to nas wzmocni !!!
Kupiłam dziś nową różę. Nie znam jej nazwy, na opakowaniu jest napisane róża rabatowa pomarańczowo-żółta p. Mozaika. Jednak nie znalazłam w necie żadnej która by ją przypominała. Może Wy wiecie jaka to odmiana
Mariczko śliczne kompozycje sobie porobiłaś ,co do różyczki ,to czasem ta na opakowaniu znacznie różni się od orginału .Mnie ona przypomina różę rabatową Bonanza .Może to ona ,ale przekonasz się o tym jak zakwitnie .
Mariko podoba mi się Twoja rabatka hostowa, , orliki śliczne
Powstają nowe rabaty które z biegiem czasu rozrosną się i będzie jeszcze kolorowiej
W rabacie krzewiastej proponuje białe tawuły drobno kwiatowe które można przycinać i formować w dowolne kształty
Właśnie jestem na etapie zakupu tego krzewu dlatego taka moja propozycja
Jutro to niespodzianka, wczoraj to już historia, a dzisiaj to wielki dar.
ewa_rozalka - Dziękuję Mam nadzieję, że jeszcze w tym roku zobaczę jej kwiaty Powinna fajnie komponować się z żółtą różą pnącą. Zobaczymy co z tego wyjdzie
Helen - Jak na razie na tej rabacie znajdzie się lilak jaśmin wonny, jałowiec okrywowy i któraś piwonia, ale kolor nie jest ustalony. Z tyłu posadziłam kanny ale ze względu na ciężką ziemię widzę dopiero jedną.
Mariko odwiedzam Twój wątek zmiany u Ciebie, zmiany Wszystko pięknieje w oczach. Masz rację początku są najtrudniejsze, dlatego sama chętnie wracam do zdjęć jak powstawał ogród. Kibicuję
Mariko piękne kompozycje balkonowe.Prześledziłam cały Twój wątek i bardzo duże zmiany zaszły w Twoim ogrodzie.Ciekawie zapowiada się rabata z krzewami.Ogród pięknieje w oczach.
Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga długiego czasu. Czas i tak upłynie.