Ogród i okolice prześliczne, malamuty słodziutkie, szczeniątko można zjeść! Kotek ma oczka cudowne, taaakie niebieskie

Olu,Czy Klara jada różane płatki czy łodygi z kolcami też?Pokazujesz tylko ogród z przodu, a z tyłu,są maliny?Róże?A co jest tam gdzie był świerk co go powaliło?E.Aza pisze:Haniu u mnie gradobicia akurat nie było. +12 stopni to bardzo wysoka temperatura u mnie bywa+8. Z białymi to się pożegnalam do przyszlego roku.
Tą jaskrawo różowa oskubuję żeby nie zaczęły gnić kwiatki ma ich strasznie dużo ,a dziś znowu od samego rana deszcz, drobny beznadziejny i mgła nie widać nawet czubka Nosala. Radzi sobie New Down jej płatki nie brązowieją musiałam zrobić jej podporę z bambusów , bo się okazalo że jest bardzo smaczna dla Klary.
Czesi radzą na gnicie i pasożyty roślin aksamitki.E.Aza pisze:Haniu u mnie gradobicia akurat nie było. +12 stopni to bardzo wysoka temperatura u mnie bywa+8. Z białymi to się pożegnalam do przyszlego roku.
Tą jaskrawo różowa oskubuję żeby nie zaczęły gnić kwiatki ma ich strasznie dużo ,a dziś znowu od samego rana deszcz, drobny beznadziejny i mgła nie widać nawet czubka Nosala. Radzi sobie New Down jej płatki nie brązowieją musiałam zrobić jej podporę z bambusów , bo się okazalo że jest bardzo smaczna dla Klary.