Familokowy pachnacy różami -Wiosna 2013

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
kogra
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 30 maja 2007, o 18:02
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Familokowy pachnacy różami -Wiosna 2013

Post »

Jadzia bój się Boga kobieto, to robota dla chłopa z bicepsami a nie dla takiego chucherka jak Ty. ;:202
Wyobrażam sobie jak Cię kości "swędziały" w nocy. :roll:
Ja po takich robotach z dwa dni się zbieram do kupy.
No to będzie szaleństwo powojnikowe ...... ;:224
A jak ma się Doktorek po tej przeprowadzce ?
Grażyna.
kogro-linki
Awatar użytkownika
anastazja B
1000p
1000p
Od: 3 mar 2013, o 09:44
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Jadziu piękne portrety tulipanów ;:333
Pracowita kobitka z Ciebie , ale tak to już jest, jak chce się coś mieć to trzeba zakasać rękawy
pozdrawiam Beata

Mój ogród w półcieniu
Monikwiaty
1000p
1000p
Od: 27 lis 2011, o 23:59

Post »

Witaj Jadziu ;:196 podglądałam Twoje poczynania i cudne zdjęcia po cichu z doskoku, dzisiaj mam chwilkę wiec wpadłam Cię serdecznie pozdrowić pracusiu :)
Pozdrawiam, Monika.
Wstążeczka
Awatar użytkownika
krysad71
1000p
1000p
Od: 11 gru 2009, o 20:22

Post »

Ja Jadziu Twój wątek, czyli Twój ogród odwiedzam regularnie, jestem na bieżąco, nie mam tylko czasu na wpisy. Ale piękne kwiatuszki bardzo mnie interesują. Przesyłam pozdrowienia.
Pozdrawiam Krystyna
Awatar użytkownika
dwostr
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 mar 2008, o 15:38

Post »

Bob budowniczy....skąd ja to znam...nie dalej jak ze trzy dni temu mój M tak mnie nazwał :;230 , gdy stawiałam murek oporowy dla nowej rabaty ...ale za kielnię się nie chwycił.
Serdecznie pozdrawiam Danuta
Awatar użytkownika
adamiec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 mar 2010, o 19:30
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Jadziu w sobotę o której godzinie będziecie na wystawie.Szkoda że w moim ogródku robota tak nie idzie szybko jak u Ciebie. ;:223
Mój ogródek moja miłość.
Zapraszam Irena
Ogródek pełen marzeń cz.1, cz.2, cz.3
Awatar użytkownika
JAKUCH
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 paź 2008, o 21:39

Post »

IRENKO na razie nic nie wiem o której będziemy .Robota nie idzie aż tak szybko jak powinna bo robię z przerwami .Niestety biodro daje o sobie znać kręgosłup też ;:174 :evil: Wczoraj posadziłam dopiero pomidory
DANUSIU te typy tak mają pociesz sie ,ale ja czasem wolę zrobić wszystko sama niż sie prosić .Wnuk tylko doniósł mi wielkie płyty chodnikowe .Dobrze ,że umiemy wszystko zrobić dlatego M nas olewają smutne to ;:174 Też zrobiłam taki niski murek ,żeby kompost nie był bezpośrednio na murze od sąsiada
KRYSIU miło ,że podglądasz też czasem tylko odwiedzam wątki bez wpisów ,bo czasu nie starcza na wszystko .Co innego w zimie ,ale jak będziesz na emeryturze to i czasu będzie więcej
MONISIU ;:196 podglądaj a ja cały czas zasuwam .Ja siedzę w domu a Ty musisz jeszcze pracować więc i czasu masz mniej na wszystko
BEATKO wiem ,ze jestem jak pszczółka tylko miodku nie robię :;230 ale jak coś chce sie mieć to niestety jesteśmy zdane tylko na siebie
GRAŻYNKO wiesz jak po tym mieszaniu zaprawy urosły bicepsy :;230 Jakie ja chucherko wielka baba jestem :;230 Zasnęłam jak zabita dopiero dzisiaj mnie wszystko zaczyna boleć .,ale przejdzie .Doktorek bardzo słabiutki ;:174 jak jeden tak i drugi .Mam nadzieję ,że ożyją ,bo dostały tyle dobroci .Coś muszę posadzić ,żeby było weselej jakieś wcześnie kwitnące i póżno kwitnące ,ale muszę poradzić się Basi ona i Nelka to expertki powojnikowe
BOŻENKO jakie roślinki tylko 1 reszta na pewno była od Tosi ;:196 Niech zdrowo rosną i się rozmnażają
AGUSIU strzępiastych muszę jesienią dokupić one są śliczne i takie dwukolorowe
KRYSIU wiosenny ogród bez kwitnących tulipanów jest trochę smutny i warto chociaż parę dokupić .U Ciebie na pewno są kwitnące krzewy i drzewka owocowe to też masz wesoło
DANUSIU moja Cecile ma chyba z 3 lata ,ale jak na razie ładnie kwitnie i zakrywa siatkę .Zawsze z utęsknieniem czekam na jej kwiaty .Za chwilkę zakwitnie Omoshiro, a potem John Warren a następny w kolejce będzie Polish Spirit i terminator o żółtych kwiatach Jackmani
Znalazłam kartkę z mojego Rh to Cheer ,a cały czas nie wiedziałam jak sie zwie ;:223

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Pozdrawiam gorąco Jadzia.
Oaza Linki Grupa Śląsk, Aktualny wątek
Awatar użytkownika
bodzia3012
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 wrz 2009, o 08:41

Post »

Jadziu :D nie ważne, czy jedna ,czy więcej , ale najważniejsze, że dana szczerze ;:196
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59

Post »

Jadziu cudne orliczki, u mnie większość to jeszcze maluchy, ale już pokażą kwiatuszki. Twoje mają cudne kolorki :D
Awatar użytkownika
EwkaEs
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 lip 2008, o 20:28

Post »

Jadziu-portrety tulipanów i koperkowa cudna!
Awatar użytkownika
JAKUCH
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 paź 2008, o 21:39

Post »

Znów wczoraj bawiłam się w Holmesa entomologa :wink: Takie zjawy zauważyłam : na pewno Złotook i larwa jakiegoś motyla w kokonie z liści różanych i szkodniki tylko za bardzo nie wiem do czego je przyrównać .Czy to przędziorki czy tarczniki .Wyglądają jak koraliki przyczepione na dolnej stronie liścia i są dosyć twarde. Zaatakowały mi różę Mme Boll na innych ich nie widać .Wczoraj zaraz usuwałam je wrotyczowym mydłem z dodatkiem czosnku .Dzisiaj rano znów parę ich zaobserwowałam i pościągałam ręcznie. Zaczynają już fruwać mączliki ;:oj wiec następne gadziny różane i nie tylko ;:145 Kurcze nazbierało się ich tym roku mnóstwo, a złotooka zauważyłam tylko jednego ;:174 ,ale biedronki są na każdym prawie krzewie nawet na liliach ,które w tym roku wyglądają na dobrze odżywione ;:224

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Wczoraj wreszcie skończyłam porządkowanie ogródka ;:108 ,ale wieczorem jestem taka padnięta ,,że zdołam tylko parę wątków odwiedzić . ;:224 i walę się w łożo wyprostować kości .Trochę ogólnych widoków

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
EWCIU ;:180 a koperkowa na prawdę cudna podobna z kwiatu do majówki
AGUSIU orlików mam mnóstwo na każdej rabacie sobie rosną i są bezobsługowe .Porobiły sie z nich jakieś odszczepieńce bo miałam je całkiem inne .Martwi mnie bo na krzaczkach porzeczek jest bardzo mało owoców a było tyle kwiecia .Reszta nie zapylona ;:145
BOŻENKO Tosia potrzebowała do wysyłki dla Was ,więc jej dałam, bo jesienią rozsadzałam swoją Boltonię .Teraz zrobic swoja robotę i zaraz do pędzę do swojego królestwa :wit
Pozdrawiam gorąco Jadzia.
Oaza Linki Grupa Śląsk, Aktualny wątek
Awatar użytkownika
Helen
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 sie 2010, o 19:47

Post »

Jadziu azalia japońska jest przurocza, ;:215 u mnie zakwitła w pierwszym roku, obecnie trzeci rok i nie ma zamiaru.
Jutro to niespodzianka, wczoraj to już historia, a dzisiaj to wielki dar.

Ogród Helen cz.1,cz.2.
Awatar użytkownika
dwostr
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 mar 2008, o 15:38

Post »

Wiedziałam ,że u Ciebie jest mnóstwo roślin ale na takich oddalonych fotkach widać dokładnie ,ze zapełniłaś nimi każdy możliwy zakątek.Teraz czekamy aż to wszystko zakwitnie -to dopiero będzie uczta!
Serdecznie pozdrawiam Danuta
Awatar użytkownika
Tosia1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 mar 2010, o 16:48

Post »

:wit ;:196 Jadziu, już masz cudnie!!! Jutro o 10,30 w wiadomym miejscu :tan ;:108
Co zasiejesz, to zbierzesz
Malutki ogródeczek Tosi - cz.14. Zapraszam serdecznie!
Wcześniejsze wątki.
Awatar użytkownika
gosia07
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 gru 2009, o 20:55

Post »

Robaki brr.U mnie paskudztwo dopadło róże chyba bruzdownica :(
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”