IRENKO na razie nic nie wiem o której będziemy .Robota nie idzie aż tak szybko jak powinna bo robię z przerwami .Niestety biodro daje o sobie znać kręgosłup też

Wczoraj posadziłam dopiero pomidory
DANUSIU te typy tak mają pociesz sie ,ale ja czasem wolę zrobić wszystko sama niż sie prosić .Wnuk tylko doniósł mi wielkie płyty chodnikowe .Dobrze ,że umiemy wszystko zrobić dlatego M nas olewają smutne to

Też zrobiłam taki niski murek ,żeby kompost nie był bezpośrednio na murze od sąsiada
KRYSIU miło ,że podglądasz też czasem tylko odwiedzam wątki bez wpisów ,bo czasu nie starcza na wszystko .Co innego w zimie ,ale jak będziesz na emeryturze to i czasu będzie więcej
MONISIU

podglądaj a ja cały czas zasuwam .Ja siedzę w domu a Ty musisz jeszcze pracować więc i czasu masz mniej na wszystko
BEATKO wiem ,ze jestem jak pszczółka tylko miodku nie robię

ale jak coś chce sie mieć to niestety jesteśmy zdane tylko na siebie
GRAŻYNKO wiesz jak po tym mieszaniu zaprawy urosły bicepsy

Jakie ja chucherko wielka baba jestem

Zasnęłam jak zabita dopiero dzisiaj mnie wszystko zaczyna boleć .,ale przejdzie .Doktorek bardzo słabiutki

jak jeden tak i drugi .Mam nadzieję ,że ożyją ,bo dostały tyle dobroci .Coś muszę posadzić ,żeby było weselej jakieś wcześnie kwitnące i póżno kwitnące ,ale muszę poradzić się Basi ona i Nelka to expertki powojnikowe
BOŻENKO jakie roślinki tylko 1 reszta na pewno była od Tosi

Niech zdrowo rosną i się rozmnażają
AGUSIU strzępiastych muszę jesienią dokupić one są śliczne i takie dwukolorowe
KRYSIU wiosenny ogród bez kwitnących tulipanów jest trochę smutny i warto chociaż parę dokupić .U Ciebie na pewno są kwitnące krzewy i drzewka owocowe to też masz wesoło
DANUSIU moja Cecile ma chyba z 3 lata ,ale jak na razie ładnie kwitnie i zakrywa siatkę .Zawsze z utęsknieniem czekam na jej kwiaty .Za chwilkę zakwitnie Omoshiro, a potem John Warren a następny w kolejce będzie Polish Spirit i terminator o żółtych kwiatach Jackmani
Znalazłam kartkę z mojego Rh to Cheer ,a cały czas nie wiedziałam jak sie zwie