Moja rabatka2- perdii
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 22 sty 2013, o 21:52
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Moja rabatka2- perdii
Gosiu a czy ty spać nie możesz ,jesteś widzę takim nocnym Markiem jak ja ,ale rano to lubię pospać wręcz jak nie mam pomocników do budzenia to wszystko bym przespała miłego dnia życzę 

Również miłego dnia życzę. Spać nie mogę tak przeciętnie 26 dni w miesiącu
Za to cztery to śpię jak suseł Czyli każdą noc po powrocie ze wsi

- jonatanka
- Od: 4 mar 2012, o 12:11
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Miłego i słonecznego dnia.Pozdrawiam.
Gosiu robisz syrop sosnowy
zdolniacha z ciebie
miłego dnia 

Gosiu on się robi sam
Ja tylko surowce zbieram , zasypuję cukrem i czekam .Potem sok zlewam pasteryzuje i już.

- przemo1669
- Od: 27 cze 2011, o 11:06
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Gosiu to raczej jest świdośliwa. Może pamiętasz jak wyglądają jej kwiaty, które przecież niedawno kwitły, albo jej okrągłe owoce. W porównaniu do świdośliwy jagoda kamczacka ma podłużne owoce lekko kwaskowate w smaku 
Chciałbym mieć taki po niemieckie drzewko świdośliwy ja na swoje własne owoce muszę jeszcze poczekać jakieś 2-3 lata

Chciałbym mieć taki po niemieckie drzewko świdośliwy ja na swoje własne owoce muszę jeszcze poczekać jakieś 2-3 lata

Bardzo proszę przypomnij mi jesienią wykopie dla Ciebie kilka odrostów korzeniowych.Teraz to już za późno.
Witam w słoneczną sobotę
Wczoraj intensywny dzień z wnuczkiem. Nie wiem do czego więcej potrzeba energii : czy do pracy w ogrodzie czy do zabawy z wnukiem
Jedno jest pewne,że obie czynności są wyczerpujące ale jakie przyjemne
Na razie Kubuś śpi to mam trochę odpoczynku. Ten weekend niestety muszę spędzić w domku, ale M obiecał że po niedzieli pojedziemy na dłużej na wioseczkę. To dobrze bo już muszę pomidorki do grunty posadzić. Nie wspomnę o melonach i arbuzach i jeszcze innych sadzonkach. Kurcze chyba muszę zacząć prowadzić to sama siebie będę wozić. Mam prawo-jazdy wiele lat ale ja nie lubię być kierowcą , a skoro tego nie lubię więc myślę że do kitu będzie ze mnie kierowca 

- anabuko1
- Od: 16 sty 2013, o 17:19
Gosiu,energii do pracy w ogrodzie poptrzeba i to bardzo a do do zabawy z wnukiem chyba jeszcze więcej
Ja mam 3 jagody kamczackie,rózne odmiany,rózne fazy kwitnienia,i kwiat deko inny,także to dużo zależy jaką masz odmiankę
Ja swój warzyniki już w całości posadziłam ,posiała, juz mam go z głowy,,,tylko od czasu,do czasu zielko zostaje

Ja mam 3 jagody kamczackie,rózne odmiany,rózne fazy kwitnienia,i kwiat deko inny,także to dużo zależy jaką masz odmiankę

Ja swój warzyniki już w całości posadziłam ,posiała, juz mam go z głowy,,,tylko od czasu,do czasu zielko zostaje

Aniu to jesteś ju spokojna i szczęśliwa, że warzywka rosną i możesz zająć się ogrodem ozdobnym lub leniuchowaniem przerywane doglądaniem roślin.
-
Witaj Gosiu,miłego dnia życzę, jutro mamy komunię wnuka ,ponieważ razem mieszkamy ,więc biorę się za porządki końcowe,impreza co prawda w lokalu ,ale ktoś może rano przyjechać do domu,pozdrawiam dużo słoneczka i spokoju życzę
To macie uroczystość. W takim razie pogody życzę ciepłej ale nie gorącej i bezdeszczowej.
-
Ma być jutro gorąco ale też i burzowo zamiast już coś robić to siedzę przy laptopie i nie mogę odejść 

Ja równiez wykorzystuję że wnuczek poszedł z rodzicami i zamiast coś robić siedzę przy laptopie. 

- przemo1669
- Od: 27 cze 2011, o 11:06
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Gosiu teraz to chyba nic się nie wykopuje
ok jak będę pamiętał, to się przypomnę