Jak dobrze zobaczyć liliowce Piękne pająki. Nie mogę powiedzieć ,że ulubione bo lubię je wszystkie, może nie za bardzo mnie kręcą pełne. W mojej kolekcji niewiele ich się znajduje. Pozdrawiam
Zapraszam do siebie. Ewa Mój wątekNadwyżki Już Ireland!! Jak ja tęsknię za ogrodem!!
Witam.Aniu Genia nie pytała czy kwitną w szklarni tylko czy to wczesne odmiany.Ale kiedy kwitną za oceanem to w normalnej porze.
A u mnie Bardzo wczesne.I tak mamy
BARCODE -STAMILE2008,T.EV,5/33
DANCING JUBILEE-PIERCE 2012,T/EV,6,5/28
RASPBERRY MOUNTAIN-STAMILE 2010,T/EV,6,75/33
ANIU NIE DOJECHAŁAŚ ROBIĆ FOTEK TO ZROBIŁEM ZA LESZKA.
Moi Drodzy.Ogród żyje już pełnią życia,i oczywiście my też mimo ze pielenia w pierony.Azalie i rododendrony po ciężkiej ubiegłorocznej zimie kwitną całkiem ,całkiem.
No oczywiście nie może być bez liliowca. ROLLING RAVEN-STAMILE 2008,T/EV,10,25/38
Dojadę w sobotę. Posmerfowało mi się z tym czwartkiem. Dziewczyny umówiły się wstępnie na sobotę.
Zdjęcia SUPER!!! Już zachorowałm na azalie i muszę mieć chociaż jedną. U nas w sobotę i niedzielę odbedą się targi "Dom i Otoczenie". To "otoczenie" to stoiska z roślinkami. Może będą azalie? Lilii ani liliowców już tam nie kupię.
Aniu.O ile mi wiadomo to około godz 14.
Aza.Miło że wpadłaś.
Codziennie zakwita kwiat liliowca.wcześnie rano ganiam zobaczyć co się otworzyło.Dziś jest taki.
Tadku ten liliowiec przepiękny. Kwitnienie twoich Rh i azali powala na kolana, cały ogród jest genialny. Już się nie umiem doczekać tego docelowego szaleństwa liliowców u Ciebie