Moje początki - giga45
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 14 cze 2008, o 21:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- ZosiaM
- Od: 25 kwie 2007, o 14:46
witaj Giguś jeżynomalina smakluje?ani tak ani tak na maline to nie jest słodka a na jeżyne nie jest kwaśna pomieszaj jedno z drugim -całkiem dobre a nawet bardzo dobre tylko mają wielkie kolce pozdrawiam zosia
Pozdrawiam i zapraszam do siebie
Moje pierwsze kroki w ogrodzie
Moje podróże,zdjęcia z ciekawych miejsc
Moje pierwsze kroki w ogrodzie
Moje podróże,zdjęcia z ciekawych miejsc
Re
ładna robota z tą drabinką..a co,my też potrafimy 8) czyż nie?
giga zapraszam do mnie bo mam trochę rzeczy do zrobienia a Twoja drabinka wygląda solidnie i choć mąż to stolarz trzeba go bardzo usilnie prosić aby coś zrobił .giga jeśli mogę coś doradzić to
jeśli chcesz aby drabinka posłużyła długo to musisz ją zaimpregnować
to są dobre rady żony stolarza 
Pozdrawiam kochanie i życzę miłego dnia
jeśli chcesz aby drabinka posłużyła długo to musisz ją zaimpregnować

Pozdrawiam kochanie i życzę miłego dnia

- giga45
- Od: 28 lut 2008, o 12:55
Witajcie Kochani goście. Jak miło mi, że tyle osób mnie odwiedza.
Zenku dziekuje Ci za wizytę i miłle słowa. Pozdrawiam Ciebie i małżonkę.
Halinko, Ihasiu te ostatnie kwiatki to gazanie.Wysiałam je wprost do gruntu i nie miałam pojęcia, że tak ładnie zakwitną. Dziekuje Wam za wizytkę.
Bożenko nasionka pozbieram z nich jak przekwitną te nasionka wyglądaja jak piórka, wyśle Ci.
Zosiu dziękuję Ci za odpowiedź w sprawie jeżomaliny i dzięki że wpadłaś.
Reniu mi straszna przyjemność sprawiło zbudowanie tej drabinki aby maluch mógł sie dobrze przy niej czuć i rosnąć. Dziękuję Ci.
Haniu, Lisko jak tam ze mnie ogrodniczka, po prostu tak podejrzałam u jednej z dziewczyn i sama postanowiłam spróbować z sadzonkami i o dziwo wszystkie sie przyjęły. Dziękuję za wizytę i miłe słowa.
Julcia i Jadziu Wam równiez dziękuję. Jak sie chce to wszystko samemu mozna zrobić.
Kochani ta drabinka to tylko taka prowizorka, bo oczywiście docelowo to kupie coś większego, i obok altanki chcę go posadzić.
Kurcze chyba muszę się nauczyć tynkować bo M jak basen zrobił tak altana nie tknięta.
Pozdrawiam Was gorąco. Wieczorem podam nowe fotki.
Dziękuje wszytskim za wizytę.
Ps. Wczoraj wypompowałam 3 wiadra czystej wody - nie wiem co jest moze się juz ustała
Zenku dziekuje Ci za wizytę i miłle słowa. Pozdrawiam Ciebie i małżonkę.
Halinko, Ihasiu te ostatnie kwiatki to gazanie.Wysiałam je wprost do gruntu i nie miałam pojęcia, że tak ładnie zakwitną. Dziekuje Wam za wizytkę.
Bożenko nasionka pozbieram z nich jak przekwitną te nasionka wyglądaja jak piórka, wyśle Ci.
Zosiu dziękuję Ci za odpowiedź w sprawie jeżomaliny i dzięki że wpadłaś.
Reniu mi straszna przyjemność sprawiło zbudowanie tej drabinki aby maluch mógł sie dobrze przy niej czuć i rosnąć. Dziękuję Ci.
Haniu, Lisko jak tam ze mnie ogrodniczka, po prostu tak podejrzałam u jednej z dziewczyn i sama postanowiłam spróbować z sadzonkami i o dziwo wszystkie sie przyjęły. Dziękuję za wizytę i miłe słowa.
Julcia i Jadziu Wam równiez dziękuję. Jak sie chce to wszystko samemu mozna zrobić.
Kochani ta drabinka to tylko taka prowizorka, bo oczywiście docelowo to kupie coś większego, i obok altanki chcę go posadzić.
Kurcze chyba muszę się nauczyć tynkować bo M jak basen zrobił tak altana nie tknięta.
Pozdrawiam Was gorąco. Wieczorem podam nowe fotki.
Dziękuje wszytskim za wizytę.
Ps. Wczoraj wypompowałam 3 wiadra czystej wody - nie wiem co jest moze się juz ustała

Witaj giguś widzę że gwożdzie i młotek nie są ci obce jesteś kobitka samo wystarczalna
śliczne te gazanie nie wiedziałam że można z nich zbierać nasiona dobrze wiedzieć
ja co roku zbieram z żeniszka i lobeli i zawsze mam ich dużo

Pozdrawiam - Krystyna
Wiejski ogród - kamixsa
Wiejski ogród - kamixsa