Eluniu to naprawdę świetna wiadomość

Nigdy tak nie ukorzeniałam azalii, więc warto spróbować
Martusiu faktycznie wiosna w moim ogródku jest bardzo kolorowa...... stęskniona jestem po zimie takich ognistych barw i otaczam się nimi na maxa
Tobie również miłego dnia
Miłeczko krzaczek o który pytasz to azalia wielkokwiatowa, niestety nazwy odmiany brak
Jeśli masz miejsce to sadź kochana, sadź..... rododendrony i azalie zamieniają wiosenne ogrody w barwne kobierce..... uwielbiam je i boleję, że nie mam gdzie posadzić ich jeszcze więcej....
Jagusiu martwi mnie to, ze są takie upały i zero deszczu..... przez nie krzewy znacznie szybciej przekwitną
Reniu faktycznie teraz zdecydowanie czas królowania różaneczników w naszych ogrodach..... oby pogoda pozwoliła się cieszyć nimi jak najdłużej....
Orliki u mnie różnie.... część już kwitnie, część jeszcze w pąkach, ale poza 2 dorodnymi krzaczkami pozostałe to jeszcze maluchy, więc kwitnienie będzie skromne..... po 1-2 badylki na krzaczku....
Ja również pozdrawiam
Agatko witaj kochana

Cieszę sie, że moje kolorowe krzaczorki podobają Ci się
Aniu ten rok jak do tej pory był wyjątkowo korzystny dla naszych roślinek

oby tak dalej było
Muszę i ja zaopatrzyć się w kilka czapek z agro na nadchodzącą zimę, to dużo wygodniejsze niż bieganie z płachtami agro i obwiązywanie nią roślin....
Misiu dziękuję
Te niebieściutkie orliki takie najwcześniejsze, pozostałe podobnie jak u Ciebie jeszcze w pąkach..... ale większość to jeszcze maluszki, więc i kwitnienia będą baaardzo skromne...