Lenistwem jest wywalenie krzaka, który jest szansa uratować, i kupić nowiutki w sklepie ;) Ale ja już więcej dyskutować nie będę, jesteś asprokolu tak przemądrzały, zarozumiały i niemiły, że już mi się nie chce Życzę powodzenia w prowadzeniu ogrodu I skończenia z ciągłym krytykowaniem i ocenianiem innych ludzi.....asprokol pisze:Ogród bezwzględnie ocenia naszą ignorancję lenistwo
Czy ten rododendron ma jakies szanse na przeżycie?
Re: Czy ten rododendron ma jakies szanse na przeżycie?
- asprokol
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 1 cze 2012, o 21:53
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
cóż - moje lenistwo to problem z 5000 metrami ogrodu - zadbanego ogrodu !!!!! w którym jest miejsce na wszystko co może rosnąć w warunkach naszego kraju . Tak jestem leniem ;)
a że lenistwo jest źródłem postępu bo gdyby człowiek był pracowity to po cholerę mu było wymyślać narzędzia ogrodnicze nawozy typu osmocote i inne takie bajery. Orałby sochą pracuś i obcował z naturą . Ja jestem leniem i nim pozostanę - co do krytyki tak lubisz powiedzenia to odpowiem powiedzeniem Pochlebstwo nikogo niczego nie nauczy a krytyka potrafi. Nie oceniam innych to ja zostałem oceniony przez Ciebie !! Nie gniewam się bo ocena była prawdziwa - jestem leniem , leniem do kwadratu do tego stopnia leniwym że problemy likwiduję w zarodku bo lenistwo mi podpowiada że jak tego nie zrobię to narobię się po łokcie.
a że lenistwo jest źródłem postępu bo gdyby człowiek był pracowity to po cholerę mu było wymyślać narzędzia ogrodnicze nawozy typu osmocote i inne takie bajery. Orałby sochą pracuś i obcował z naturą . Ja jestem leniem i nim pozostanę - co do krytyki tak lubisz powiedzenia to odpowiem powiedzeniem Pochlebstwo nikogo niczego nie nauczy a krytyka potrafi. Nie oceniam innych to ja zostałem oceniony przez Ciebie !! Nie gniewam się bo ocena była prawdziwa - jestem leniem , leniem do kwadratu do tego stopnia leniwym że problemy likwiduję w zarodku bo lenistwo mi podpowiada że jak tego nie zrobię to narobię się po łokcie.
- Norbitka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 7 lip 2012, o 14:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Tak to prawda, wątek jest na inny temat, a tego końca nadal nie ma....asprokol pisze: Kończę się wypowiadać w tym wątku bo zaczyna się przeradzać w opowieści o ludzkiej dobroci o wychowaniu od małego o wdzięczności o satysfakcji i jakiś tam uczuciach..
Proponuję załozyć swój wątek i tam się chwalić tymi 5 tyś...itd