Witajcie w mojej "bajce" no.....w końcu wiosna :)

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
robaczek_Poznan
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 sty 2012, o 23:42
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Witajcie w mojej "bajce" no.....w końcu wiosna :)

Post »

Dorotko, ja dzisiaj podjadę do B. i obczaję tą lawendę.
U mnie rośnie głownie ta zwykła lavandula augustiflora, po cięciu zakwita ponownie i aż do jesieni kwitnie. Pewnie masz na myśli tą z długimi kłosami, która tak obłędne kwitła w zeszłym roku? To jakaś odmiana francuska, po cięciu nie powtarza. Liście ma zimo-zielone, nie musiałam jej w ogóle ciąć teraz, ma srebrny kolor i młode przyrosty zielone ;:108
Pozdrowionka :-) Kasiek *aktualny wątek
*moje wątki*
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 paź 2010, o 00:18
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

wybaczcie ze tak pózno odpisuje...ale jokos kurka zapedzonam ostatnio :wit
Aneczka Anabuko1...ja własnie na Leoska chorowałam, jak zapadłam na ta chorobe to sie okazało...iz podobno czerwony Leos jeszcze ładniejszy ;:108 wiec będę porównywac ...bo zawitały do mnie oba ;:138
Agunia pewnikiem masz juz rózane paczki ...chociazby mna Pashmince ;:108 U mnie full of paczusiów ;:138 czosnki kwitna te ciemne fioletowe , mniejsze,...te wieksze w pakach dopiero ,jak tam dzisiaj sie czujesz...juz lepiej...w razie co krzycz , podruce kawuni ;:196
Kasia widziałam twoje paczuchy rózane i teg wielgasne tez...ale sie bedzie działo ;:172 Odnosnie lawendy to w Biedrze jest taka jak piszesz...mam wrazenieze twoja kwitła cały czas ...no ale na pewno bardzo długo ;:108 Tak mysle ....co wleczesz ładnego z giełdy :uszy
Aneczka Annes 77 Leos jest w donicy...chyba mu lobelie dosadzę... :roll: tak myslę....oczarowała mnie taka z oczkiem i jest jedna w rezerwie :uszy A tak pedze jkochana ...bo róznych spraw mi sie nawaliło, i matura mi łepetyne zaprzata...i z ogrodem sie nie wyrabiam i spotkania ze znajomymi.... ;:304 aha ta biedronkowa lawenda ...bardzo ładne sadzonki...zarz pykne foto zobaczysz jakie gesciutkie, osobiście uwazam ,ze warta jak najbardziej zakupu ;:108
Grazynko miłoze wpadłas kawki łyknac ;:196 Przecudna pogoda sie zrobiła ....no zyjemy ,miłego dnia znów :wink:
Agus mój maturzysta juz jest na luzaku :heja mam wrażenie ze ja sie bardziej stresowałam ta matura niz on ;:306 Ale ufff juz to za nami...tylko jak mówisz szmat czasu do wyników ...ale wazne ze luz mamuska ,sciskam cie bos pewnikiem tez dygała ;:4

Obrazek

rozkwitł pierwiosnek japoński...jak ja je lubie ;:167 tylko niestety straciłam po zimie czerwonego od Sławka ....

Obrazek

biedronkowa lawenda :)
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Marysiu ja własnie wczoraj tez spedziłam pół dnia z kolezanka ...ogrodniczka,bo wyjezdza ...pieknie ma w ogródku...tak kolorowo kolorowsiej niz u mnie ;:172
Majka ...osz ty ...tyle czasu cienie było no...jak tak mozesz mnie zostawiac ;:145 No ale teraz juz bedziesz grzeczna co ;:302 Paczuniów u mnie masa ..ale i troche straciłam bo te czarne mendy były :twisted: a w ogóle ...to nie nabijaj sie z mojego slimaczka ..co ...towarzyski jest ;:306
Pat no wiesz ...oficialne wyniki 23 czerwca ;:219 kupa czasu....Dzięki ze pamietasz o moim maryrzyscie , sciskam cie mocno...dzis chyba wracasz do domciu ;:4
Helenko..iii tam...peleton to na Dolnym Ślasku....i Wielkopolska tez pedzi...u mnie chyba normalka ,ale fakt jakos ładnie wszystko wystartowało...to chyba po tych solidnych deszczyskach :uszy
Awatar użytkownika
majka411
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 sie 2009, o 18:55

Post »

Dorotka ;:196 będę grzeczna....... :;230 ślimaczek jest fajny gość, też się nie będę nabijać :;230
Trzymam kciuki za wszystkie pączusie..... żeby te czarne się od nich od tego......
a, i do Pashminki niech się nie zbliżają ;:185 te łobuziaki ;:170
Udanego dnia ;:196
Awatar użytkownika
Niunia1981
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 sie 2011, o 15:01

Post »

Mówisz kochana że są śliczne lawendy w Biedronce ;:224 chyba muszę pojechać po bułki i cukier bo na pewno się skończył ;:224
Pozdrawiam, Monika :)
Zielony świat Moniki cz. 9
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Majka a gdzie watek...czekasz pewnie na pierwsze rózyczki ;:108 pewnie sporosie dziła...nie wierze ,ze nie przybyły jakies slicznotki kochana...powiedz ciutke ;:4
Monis lawenda u mnie wczoraj była rzucona do biedry...na prawde fajne bułki daja w tymsklepiku .. ;:306 .lec zeby nie zczerstwiały :;230

zeby nie było ,ze tylko o różach i...o rózach pokażę wam moje tez ukochane cienioluby

Obrazek

tarczownica tarczowata ;:167

Obrazek

mój niezmienny numer 1 wsród zurawek Southern Comfort ;:167
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Wpadam sie torcikiem urodzinkowym mojej małej 5cio latki podzielić :wit
Patrząć po wąteczkach...towarzystwo w ogródkach :wink: I dobrze...
Ja przed chwilka zrobiłam obchód rózany ,wszystkie circusy zapaczkowane ;:172 niestety dorwałam kilka bruzdownic :twisted:

Obrazek

miłego wieczorku...idę sobie tymczasem lęgnąć ...bo przejadłam sie i umieram ;:130
Awatar użytkownika
Niunia1981
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Bułki były ;:333 mamci też kupiłam ;:215
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

;:306 Monia ,niezła jesteś.... ;:196 Ja buły wczoraj od razu posadziłam ..ale ile sie naganiąłm i namysłałam gdzie je dopasować :;230
Awatar użytkownika
ewa w
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 sty 2012, o 14:01

Post »

Keetee pisze:;:306 Monia ,niezła jesteś.... ;:196 Ja buły wczoraj od razu posadziłam ..ale ile sie naganiąłm i namysłałam gdzie je dopasować :;230
O czym piszecie? :D bułki do sadzenia ;:oj
Awatar użytkownika
robaczek_Poznan
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 sty 2012, o 23:42

Post »

Dorotko, lawendę widziałam, ale dokupiłam parę sztuk na giełdzie bo taniej ;:333
Mam tez heliotrop na pniu i margerytki :lol:
Pozdrowionka :-) Kasiek *aktualny wątek
*moje wątki*
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Dzień ;:167 Do ;:167 bry :wit
Wsta ;:167 wa ;:167 my ;:138
Ja z letko bolonco głowo...ale dochodze do siebie :uszy
Ranek cudny .wyskoczyłam po jakie swieze foty dla was...ri ozbudzam sie tu powoli z miła osóbka na F.O ;:196
Kawusi komu :wit

Ewcia to sa juz nasze błednie...proszę udawaj ,ze jestem normalna... ;:4 Ale powiem ci nic na mnie tak dobrze nie działa jak drugi podobny wariat :heja
Kasia Dzięki ,ze zaspokoiłas moją ciekawosc ....mmmm pienny heliotrop ;:173 , chyba nawet nie moge go sobie wyobrazic, nie widziałam takiego,,,,margaretki ,szczególnie te w tradycyjnych barwach tak mnie łapia za serce ,ze ach ;:oj Marzyły mi sie zawsze pienne....sa przeurocze ;:167 Ty to masz dobrze z ta giełdą.... ;:108

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Pashminka o poranku ;:167

Obrazek
Awatar użytkownika
Niunia1981
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

ewa w pisze:
Keetee pisze:;:306 Monia ,niezła jesteś.... ;:196 Ja buły wczoraj od razu posadziłam ..ale ile sie naganiąłm i namysłałam gdzie je dopasować :;230
O czym piszecie? :D bułki do sadzenia ;:oj
Kochana mówiłyśmy o lawendzie w Biedronki ;:108 rzucili nawet ładne sadzonki po 4,29 zł ;:108
A bułki to dla zmyłki - żeby M. nie marudził że jedzie do sklepu tylko po kwiatka ;:306

Dorotko - kawusię poproszę bo ledwo wstałam ;:19
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Monia sie robi ;:196
Kawusia ras

Obrazek

proszę...masz w poziomeczkach ;:196
Awatar użytkownika
Niunia1981
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

O ja ;:oj dziękuję ;:196 od razu lepiej ;:108
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”