Witaj Renatko,ale z ciebie prawdziwy ogrodnik tunel z pomidorami taki zadbany,będą własne przetwory,Dalie od ciebie pięknie rosną jak zakwitną to pokażę,pozdrawiam
wanda7 nie ma jak swoje pomidorki anka93 pomidory sadzę co 50 cm avalonne witam serdecznie ,oj z tymi ślimaczyskami to ja sobie nie radzę jak część zginie to dziadostwo nowe przypełza
zbieram ,zabijam ,truję ale jestem na pozycji przegranej anabuko1 Aniu na ostatnim zdjęciu to jest akant ,jeszcze u mnie nie kwitł ale listki ma super nemezja dla mnie i ten jest za mały , jak by był większy a ma 12 m długości można by bardziej poszaleć MID2006 kocham pomidorki masz racje będzie jedzonka Ela SZ kogra Wszystkie sadzonki z własnego siewu,na forum są cudowni ludzie którzy podzielili sie nasionkami i są efekty. Mam 28 odmian pierwszy raz siałam więc tym większa radość .Na ostatniej fotce jest akant. koziorozec pomidorki to moja druga radośc po kwiatuszkach ,cieszę się że dalie wypuściły listeczki
oo jakie śliczne hosty. Szczególnie podobają mi się te dwu barwne okazy. Ja u siebie je też będę miała ale za jakiś dłuuugi czas. Mam na nie patent ale najpierw musi stanąć altanka a na nią muszę dopiero uzbierać