Tereniu pięknie i kolorowo na działeczce
maj ma to do siebie , że wszystko kwitnie w oczach ,
tereniu czy te pierwiosnki są pomarańczowe, czy tylko tak wyglądają na fotce
Jak patrzę na Wasze działki, to myślę ile jeszcze pracy przede mną , a te kamienie, cudo ja jeszcze muszę sporo natargać do siebie, planuję oczko wodne, ale kiedy to będzie
Tereniu Kiedyś próbowałem sobie robić różne rzeczy z tych moich białych kamieni ale nie wytrzymały długo - 2 lata i się rozpadały na cieniutkie płytki. Choć czasem wyjdzie taki kamień jak u Ciebie - te są trwalsze. Przestawiłem się na otoczaki - jeździłem po okolicznych polach i zbierałem, obecnie wyrzucam najmniejsze. A marzy mi się jakiś głaz narzutowy w ogrodzie ale to tylkoo marzenia...
Witam wszystkich miłych gości Przepraszam ze Was zaniedbałam
Agusia Dziękuję za miłe słowa - u Ciebie to dopiero pięknie . Dzidziu Witam i dziękuję ze zajrzałaś . Justynko Dzięki i zapraszam ponownie . Gosiu Witam i dziękuje . Ja też jestem ciekawa jak ta rabatka będzie wyglądać , czy nie za gęsto posadziłam te trawy , wsadziłam tam też hortensje bukietowe .
Pampasówka nie pościła nic to chyba już po niej więcej nie będę z nią próbować Bożenko Rzeczywiście wszystko nadrabia i kwitnie jak szalone . Małgosiu Tego kamienia u mnie dostatek - u mnie sam kamień zamiast ziemi .
Iwonko Żebyś Ty wiedziała ile jeszcze mam do zrobienia nad działce
Iwonko pomalutku wszystko zrobimy - pracę trzeba szanować Gosiu Dziękuję i cieszę się że Ci się podoba . Helen Dzięki że mnie odwiedziłaś - U Ciebie to już busz ale i ja mam nadzieję ze mi się wszystko rozrośnie .
Ewunia Ja mam u siebie i nigdzie nie muszę jeździć , wolałabym te rudziane kamole
Bogusiu Witam serdecznie . Dziękuję , czekam jak te trawki się rozrosną - mam nadzieję że wtedy będą ładnie wyglądać